Hvordan finne et hus i landet

Hvordan finne et hus i landet 

1.

Velg tjenestene til en eiendomsmegler som har håndtert boliger og kommer sterkt anbefalt. Sjekk hans legitimasjon, organisasjon eller individuelle prestasjoner. Om mulig, se på egenskapene som han kanskje har solgt til folk du kjenner. Møt ham på kontoret, vurder arbeidstypen og måten han samhandler med deg på telefonen og personlig.

2.

Sett på en radius for stedet. Ideelt sett bør det være maksimalt to timer unna hjemmet ditt i byen. Du bør også ha lett tilgang til butikker som selger nødvendigheter og tilgang til et medisinsk anlegg. Ta en kjøretur rundt landet med agenten din for å hjelpe deg med å forstå beliggenheten bedre.

3.

Still spørsmål om vannforsyning for husene du ser. De fleste hus og steder er nær nok til å få tilgang til bylinjer. Bare i noen få sjeldne tilfeller må du ha en godt gravd på eiendommen. Har kvaliteten og mengden av vannet testet før du fullfører på eiendommen.

4.

Spør om rørleggerproblemer som for eksempel vann- og kloakkavfall, og sørg for at det ikke blir problemer. De fleste landhus har septiktanker med et organisert rørnettverk og et areal for innholdet, som absorberes i bakken.

5.

Spør din eiendomsmegler om å vise deg Eiendomets eksakte perimeter. I landet kan flaggene markere begynnelsen og slutten av en eiendom.

6.

Kontroller at eiendommen har deeded tilgang. Dette betyr at din naboer har signert og anerkjent gjerninger som gir deg tilgang til eiendommen din. Dette er i tilfelle du må kutte over deres eiendom for å få tilgang til din eller installere kabel, Internett, eller elektriske eller telefonledninger. Prescriptive Access er en tilgangsvei som ofte brukes og aksepteres av Alle involverte parter, men det er ingen gjerningsversjon.

Kontroller huset som følger med hvert tomt. Mens du kanskje ikke alltid finner perfekt vedlikeholdte boliger, må du sørge for at de trenger ikke en betydelig oppussing. Huset skal være godt nok til at du kan flytte inn på kort varsel. Velg et hus som kommer med en hage og utsikt over en nærliggende dal eller skog.

Tips og advarsler

 • Prøv å tilbringe en helg i det området du foreslår å kjøpe et landsted. Dette vil gi deg en ide om hvordan det er som det hele dagen. Det er best å utføre denne øvelsen på mer enn en sesong.
 • Forespør om hvilke andre egenskaper som blir utviklet i området og hvor langt unna er de fra hvert hus av interesse. Dette vil gi deg en god ide om hvordan landskapet vil se ut i fremtiden. Du vil ikke ha fast med en eiendom som er omgitt av konstruksjon.
 • Ikke ta en beslutning i en hast. Tenk på de logiske og følelsesmessige konsekvensene av ditt kjøp.
 • Å finne et godt landsted er en drøm som går i oppfyllelse for noen som dobler som en god investering. Du bør ta deg tid til å finne et hjem i landet, og være grundig fornøyd med beliggenheten og omgivelsene. Finn riktig eiendomsmegler og hold noen enkle tanker i tankene under søket for å finne din perfekte ferie.

  Andre artikkelen

  Teppe Restretching Verktøy
  Installere Pull-Down Attic Trapper
  Slik fjerner du en Ryobi batteridrevet borekaks
  Hengende Smijern Planters
  Slik konverterer du fra en olje til en gasskjele
  Slik fjerner du sagvakten på en håndverkssagssag
  Instruksjonene om hvordan du installerer en Schlage Elan Door Leverset
  Fordelene ved Silestone
  Slik Bullnose Granitt fliser
  Hardboard Fordeler
  Montering av taklys
  Slik bytter du fluorescerende belysning til anhengsbelysning
  Hvordan bruke lagerskap for å bygge et vindusstativ
  Slik bruker du Fiberglass Drywall Tape
  Hvordan velge Keramisk Tile
  Hvordan påføre Vinyl Siding Over Wood Lapped Siding
  Slik installerer du grenseverdier
  Hvordan bygge tretrapper til mobile hjem
  Typer Loose Lay Vinyl Gulv for baderom
  Slik fjerner du et badskap