Hvordan henge en Room Divider Curtain

Hvordan henge en Room Divider Curtain 

1.

Bestem hvor og hvor høyt du vil henge gardin. Marker posisjonen til en ende av gardinestangen på en vegg med en blyant. Bruk målebånd, måle avstanden fra taket til markeringen. Mål avstanden fra nærmeste vinkelrett vegg til merket. Overfør målingene til motsatt vegg og merk posisjonen til den andre enden av gardinstangen. Dette vil sørge for at gardinestangen er vinkelrett på veggene den er festet til.

2.

Bruk en studfinner for å finne ut om merkene dine befinner seg over veggpinner . Hvis merkene er på en hul del av veggen, bor et hull gjennom merket og sett inn veggankre før du monterer stangmonteringsmaskinen. Hvis merkene er plassert over vegger, bor et lite pilothull gjennom merket som vil motta maskinvaremonteringsskruen. Plasser stangholderen på veggen, slik at dens sentrale skruehull er justert med pilothullet eller veggankeret og den åpne delen av stikkontakten peker oppover. Bruk en skrutrekker til å skru kontakten på veggen.

3.

Mål avstanden mellom veggene på monteringsmaskinens nivå. Overfør målingen til skapstangen. Merk stangen slik at den blir kuttet 1/4 tommer kortere enn avstanden mellom monteringsmaskinen. Bruk en sag til å kutte stangen. Avhengig av tykkelsen på stikkontakten må stangen trimmes for å passe nøyaktig, men det er bedre å kutte stangen litt for lenge enn for kort. Prøv å henge stangen fra stangholderne og trim stangen om nødvendig.

4.

Trekk gardinene på stangen. Plasser endene av stangen inn i stikkontakten.

Tips og advarsler

 • En spesielt lang stang kan trenge litt støtte i midten for å hindre at den faller. Du kan feste en dekorativ krok til taket over stangens midtpunkt og suspender stangenes midtpunkt fra kroken med en lengde på håndverket.
 • Å bruke et gardin som romdeler er en effektiv og rimelig måte å gjøre ett rom til to. En gardinromsdeler kan gi en bevegelig myk barriere for personvern i en studioleilighet eller opprette to private oppholdsrom hvis du har to barn som deler det samme soverommet. Ved hjelp av vanlige tømmerverktøy, enkel maskinvare og en dowel closet stang, kan du henge en gardin rom divider på få minutter.

  Andre artikkelen

  Slik genererer du elektrisitet ved hjelp av kompostgjødsel
  Baby Nursery Decor u0026 Accessories
  Hjemmelaget terrasser
  Tile Roof Vs. Asfalt
  Hvordan installere en betong veranda
  Hvordan Stain u0026 Broom Finish Betong
  Fordeler og ulemper med betong benkeplater
  Hvordan velge en kjøkkenøye
  Slik installerer du laminatgulv i kjelleren
  Slik sveiser aluminium med en MIG-lasser
  Hvordan bygge en murstein Chimney Chase - Ny eller Erstatt Gamle
  Slik installerer du 50-tommers plasma-veggmonteringskonsoll
  Slik legger du til en flat dør
  Slik installerer du Vinyl Soffit på et hus
  Slik feilsøker du en Hitachi Nail Gun
  Typer av lettvektige badekar
  Slik sikrer du vinylfliser som ikke stikker
  Hvordan klippe murstein leire flis
  Track Lighting Installasjonsveiledning
  RAL Paint Spesifikasjoner