Hvordan henge skjulte hyller

Hvordan henge skjulte hyller 

1.

Hold en studfinner over den delen av veggen som du vil henge din skjulte hylle på. Forankring av sokkelen din til en stift i stedet for bare gips, vil gjøre sokkelen sterkere og sikrere. Studfinneren vil indikere når den er over en stud ved å blinke et lys eller med annen handling, avhengig av modellen.

2.

Sett en 1 1/2-tommers lang skrue inn i skruen på din drill. Hold den skjulte hyllebraketten opp til stedet på veggen, over studen og i høyden du vil ha hyllen på. Bor skruen inn i topphullet i braketten. Sørg for at hyllen er på nivå og skru ned bunnskruen.

3.

Åpne bunnklappen på en hard dekselbok, og legg den åpne kanten på leppen til bunnen av braketten, slik at bindingen av boken vender ut. Boken på bunnen må være en hardback slik at bunndekselet vil holde seg på plass.

4.

Stakk flere bøker på topp - hardt deksel eller mykt - så at de vil gjemme den delen av braketten som er forankret i veggen. Du har nå en skjult hylle som gjør at det virker som om bøkene dine trosser tyngdekraften.

Hvis du trenger mer lagringsplass for bøkene dine, vil skjulte hyller gjøre trikset og få folk til å lure på hvordan du fikk bøkene dine til å henge på veggen. Skjulte hyller er ikke bare en måte å holde bøkene dine fra gulvet, de er dekorative og gir en følelse av whimsy til rommet. Disse hyllene er enkle og består bare av en brakett som du henger på veggen med skruer. heng disse hyllene, du må følge riktig prosedyre for å sikre at de er stabile.

Andre artikkelen

Hvor ofte skal Culligan Reverse Osmosis Filters bli endret?
Slik fjerner du en badeflis
Tilgjengelig Home Design Arkitektoniske løsninger for rullestolbrukere
DIY: Hundedør
Slik installerer du skuffens maskinvare
Hvordan gjøre billige kjøkkenrenoveringer
Slik installerer du treplanker rett
Hvordan kutte hull i betong
Slik kjøper du de riktige verktøyene
Hva er en trådløs nail gun?
Slik skjuler du ledninger når du omarrangerer TVen og datamaskinen
Slik monterer du IKEA Kjøkken
Slik hindrer du sot fra å brenne på stearinlys
Små plassdekorasjonsideer
Hvordan støtte en lysekrone
Tips om å bla et hus
Ideer til å dekorere et hus vaskerom
Slik bruker du Dap Seal u0026 Peel Caulk
Slik løser du en knust flisekspansjon
Slik installerer du Stonecraft Stone Finer