Hvordan henger jeg Colonial Table Lanterns?

Hvordan henger jeg Colonial Table Lanterns? 

1.

Bestem hvor i rommet du vil at din koloniale bordlanterne skal henge og markere stedet med en blyant. Unngå å plassere lanternen for nær veggene eller gardinene, da disse kan være brannfarer.

2.

Kontroller at det ikke er rørleggerrør eller elektriske ledninger der du planlegger å bore et hull for lanternen din. Bor et lite hull. Sett taket for industriell styrke tak i taket og skru den for hånd til den er stram.

3.

Finn ut om din koloniale bordlanterne har et område på toppen for å henges. Hvis lanternen ikke gjør det, vikler du rundt det dekorative jernarbeidet på toppen av lampen. Form en sløyfe med ledningen stor nok til å henge lanternen fra sløyfen og test for styrke og balanse.

4.

Koble lengden på kjeden på ledningen og test for stabilitet. Du vil ikke at kjeden skal løses. Tenger kan være nødvendig for å klemme kjedeleddet til en strammere posisjon. Heng kjedeforbindelsen fra taket og nyt Colonial-bordlanterne.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med verktøy. Ikke plasser en stearinlys i nærheten av eller rundt gardiner eller andre brannfarlige gjenstander. Ikke la lampen være uten tilsyn.
 • Colonial bord lanterner hengende fra taket fremkalle mysighet og komfort. Installere lanternene selv kan koste halvparten av prisen på å betale en profesjonell. Ta et par verktøy, og få den varme gløden av lanternelys flimrende over bordet ditt på kort tid.

  Andre artikkelen

  Glassfiberisolasjonsfakta
  DIY Gassovn
  Interiørbåtdesignverktøy
  Hvordan sammenligne elektriske koketopp
  Hva er Beadboard?
  Hvordan dekorere over veggskapene
  Cons of Vinyl Composition Tile
  Slik bytter du et toalett med en dusj
  Slik installerer du Wall Trim
  Hvordan bygge en enkel sauna
  Er 8 mm eller 10 mm temperert glass bedre?
  Hvordan kutte en Vinyl benkeplate
  Slik kobler du leddene til Square Aluminum Tubing
  Marble Gulv Tips
  Hvordan bruke Dimensjonale helvetesild
  Grunnleggende Hjem Snekker Verktøy
  Slik installerer du Bath Rails
  Slik konverterer du til en gasspeisinnsats
  Slik holder du grus i en kjørebane fra vaskevann
  Hvordan bygge DIY solpaneler