Hvordan kan jeg sammenligne Gorilla Lim u0026 Liquid Nails?

Hvordan kan jeg sammenligne Gorilla Lim u0026 Liquid Nails? 

1.

Disse to produktene fungerer veldig forskjellig fra hverandre. Gorilla Lim er en polyuretan lim, aktivert av fuktighet, som skummer og utvides. For å bruke Gorilla Lim for å bli med to flater, må en overflate fuktes med vann før limet påføres til den andre, og de to flatene må holdes tett sammen i minst to timer. Flytende negler, derimot, regnes som et vanlig husholdnings lim som er vanntett. De to flatene som skal festes, må være rene og tørre og holdes sammen i ca. 15 minutter.

2. Bestem hvilket produkt som er best for typen prosjekt og materialer du ønsker å bruke den på. Ifølge deres nettsted er den opprinnelige Gorilla Lim best for 'liming ulik overflater' - som fliser til tre, eller plast til keramikk. Flytende negler annonserer seg selv som et 'byggemateriale', for bygg og reparasjon av hjem. Avhengig av prosjektet ved hånden, vil du sannsynligvis måtte velge den ene eller den andre.

3.

Utforsk varianter av lim i både Gorilla Lim og Liquid Nails linjene. I tillegg til den opprinnelige formelen har Gorilla Lim en tre lim, super lim (som produsenten hevder tørker på i løpet av et minutt) og et epoxy lim som 'binder stål, tre, aluminium, keramikk og mer.' Ifølge produsenten gir det også motstand mot høye virkninger etter at limet tørker. Liquid Nails har lim for undergulv, polyuretan, paneler, karbonomgivelser og tunge byggearbeid i tillegg til den opprinnelige 'byggeprosjekt' -formelen.

Tips og advarsler

 • Enten Gorilla Lim eller Liquid Nails finnes i de fleste maskinvare- eller hjemmeleveringsbutikker.
 • Pass på å velge riktig produkt for ditt spesifikke prosjekt. Hvis du plukker feil lim, kan det hende du må gjenopprette prosjektet senere.
 • Med et stort utvalg av selvklebende produkter på markedet for bruk i alt fra hjemreparasjoner til håndverk, er det ofte vanskelig å vite hvilket er det beste valget for dine behov. Dette gjelder spesielt når det gjelder 'super lim' som markedsfører overlegen styrke, rask binding og utholdenhet. Sammenligning av to konkurrerende produkter kan være vanskelig uten å prøve dem begge, men det tar tid å undersøke de spesielle behovene til prosjektet og tilpasse dem til et lim. Dette sikrer at du får det riktige valget første gang.

  Andre artikkelen

  Slik isolerer du et logghjem
  Renoveringsideer for små baderom
  Slik bytter du en inngangsdør
  Slik fjerner du Quarry Tile
  Slik installerer du utvendig trim på en patio dør
  Formålet med House Wrap
  Interiørmalingfarger for et strandhus
  Slik installerer Vanity Mirrors
  Slik måler du for undermount vasker
  Monteringsretningslinjer for dampbarriere
  Hvordan hånd-antikke takfliser
  Hva er MiraVista Shake?
  Hvordan male Vinyl Trim på utvendig Windows
  Hvordan lage Crown Molding for viktoriansk effekt
  Slik tegner du et dusjkabinett
  Hvordan ramme for Cement Steps
  Hvordan sette Wall Trim rundt en en-Piece Tub u0026 amp; Dusj
  Hva er Beadboard?
  Slik installerer du en innfelt bokhylle
  Hvordan sammenligne gass til olje hjemme oppvarming