Hvordan lage ditt eget rom Color Scheme

Hvordan lage ditt eget rom Color Scheme 

1.

Bruk kun muligens to farger for å danne grunnlaget for rommet ditt fargevalg. Å velge mer enn to farger kan skape et forvirrende eller hektisk rom og påvirke din d u0026 eacute; cor negativt.

2.

Undersøk et fargeskjul. I henhold til prinsippene for fargeteori, passer fargene på motsatte ender av fargespektret hverandre.

3.

Velg nyanser av de to komplementære farger du valgte fra fargeskiven . Skyggen av en komplementær farge bør være lys, mens den andre komplementære fargen skal være mørk. For eksempel er gul og blå motsatt hverandre på fargeskiven; Hvis du velger disse to fargene for romskjemaet, kan du velge en lys canary gul og en mørk marinblå eller en mørkere gul, som brent sienna og himmelsblå.

p> Bruk lighterfargen du valgte for vegger og mørkere farger for å trimme rammene rundt vegger og dører. Du kan også velge det motsatte skjemaet og bruke den mørke farge for vegger og lysfargen til trimmen hvis du vil ha et mer rolig og formelt oppholdsrom.

5.

Legg til gardiner, sengetøy og andre accoutrements som enten blander begge farger i et mønster eller som er komplementære motsetninger til fargen på trimmen du valgte for rommet. Bruk mellomstore til mørkemøbler (for eksempel mahognytre) for å legge til en form for formalitet i et oppholdsrom, som et kontor eller stue, og lyse møbler for å skape en uformell og hjemmekoselig atmosfære, som det finnes i et barns lekerom.

Tips og advarsler

 • Bruk et online hjemmedekorasjonsverktøy for å teste romdesignet før du kjøper rekvisita (se 'Ressurser' for en eksempel).
 • Når du designer et rom i ditt hjem eller kontor, er et av de første trinnene i designprosessen å avgjøre et fargeskjema. Måten du setter sammen farger på, kan påvirke mer enn bare estetikken i rommet. Fargekombinasjoner kan også inspirere beboerne i rommet til å være mer produktive, positive eller reflekterende. Vurder grunnleggende om fargeteori når du velger dine valg.

  Andre artikkelen

  Hvordan å refinfinere et gulv med en hånd sander
  Slik løser du kjøkkenteller feil
  Trenger du å Prime Paintable Bakgrunn?
  Hvordan Square Rough Timber
  Hvordan lage en Picture Rail
  Slik fjerner du TORX-skruer
  Slik setter du Backsplash Tile
  Hvordan å kle en Maple Floor
  Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
  Portobello Kitchen Backsplash Ideas
  Hvordan installerer jeg Wainscot Over Plastic Tile?
  Hvordan å rengjøre og tette terracotta gulvfliser
  Slik installerer du kobbervask
  RC Plane Hinge Type
  Slik installerer du Snap og Lock laminatgulv
  Forskjellen mellom Engineered Hardwood u0026 Laminate Flooring
  Liste over materialer for å bygge et hjem
  Informasjon for Faux Painting Betonggulv
  DIY Hjemmeoppbygging: Floor Foundation
  Design ideer for Remodeling Attics