Hvordan lage en Mezzanine

Hvordan lage en Mezzanine 

1.

Mål hele området på mezzaninen med målebåndet ditt. Vær oppmerksom på alle relevante målinger (lengde, bredde, takhøyde, vindustørrelse og plassering).

2.

Evaluer den beste bruken av plass til ditt hjem. Maksimere noe naturlig lys hvis mulig, og planlegg å bruke plassen effektivt for å spare tid og penger.

3.

Tegn en planløsning av mezzaninen som passer til designet du har valgt for plassen. Inkluder eventuelle nødvendige dimensjoner. Husk å forlate nok plass rundt trappen for å unngå faller. Ordne møbler, belysning og dekorative elementer på gulvplanen, til du er komfortabel med hvordan alt passer. Hvis du for eksempel har valgt en lesekrok for barna dine, trekker du inn boksene, sitteplasser og belysning på gulvplanen.

4.

Ordne møbler, belysning og dekorative elementer på din mezzanine. Bruk plassen så raskt som mulig på ønsket måte for å sikre at utformingen fungerer for deg og din familie; Hvis det ikke gjør det, endrer du oppsettet eller funksjonen for å bedre passe dine behov.

Tips og advarsler

 • Mezzaniner er fleksible, men er heller heller offentlige rom som de kan sees ovenfra og under. Hvis du setter det inn i et gjestesove soverom, må du sørge for at du har tilstrekkelige tiltak for privatlivet (skjermbilder, skillevegger eller gardiner). Hvis plassen er for barn, bør du vurdere sikkerhet porter for å unngå faller på trappene. Disse mellomrommene kan også brukes som enkle, rolige salongområder uten spesiell funksjon. Hvis dette er tilfelle, velg komfortable møbler og koselig belysning som vil bidra til denne avslappede atmosfæren.
 • < li> Plasser noen tunge gjenstander mot vegger i motsetning til trappbelegg for stabilitet. En mezzanine er en mini-etasje mellom to fulle etasjer, som ofte ligner en balkong med utsikt over en nedre etasje og vanligvis med et lavt tak, ifølge 'Home Improvement Power.' Mezzanine design kan gi en høy grad av fleksibilitet når det gjelder plass og design for ditt hjem. Du kan bruke din mezzanine på en rekke måter som passer til dine behov. Denne plassen kan bli et helt nytt rom som brukes som soverom, lesekrok eller lekeområde --- alt avhengig av plass tildelt.

  Andre artikkelen

  Designideer for et pulverrommet
  Hvordan stikker fliser til tre
  Slik reparerer du en fabrikk-brukt flekk på glassfiberdører
  Hvordan male Gamle Kjøkkenskap
  Slik måler du trevinduene for å installere Vinyl Windows
  Hvordan grout kjøkken tellere
  Hvordan bygge en vertikal grønnsakshage
  Hva er ulempene med vertikale persienner?
  Slik henter du ny betong over gammelt betong på en garasje etasje
  Kjøkkenutstyr for funksjonshemmede
  Spesifikasjoner for UltraTouch Cotton Insulation
  Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
  Hva er en Dewalt XRP?
  Hvordan lage en hjemmebar
  DIY Cement Gulvbelegg
  Hvordan kutte flis hjørner
  Slik fjerner du limt ned linoleum
  R-verdien av 3/4 kryssfiner Vs. Glassfiberisolasjon
  Slik installerer du en pelletskamin i kjelleren
  Slik legger du laminatgulv diagonalt