Hvordan lager jeg Slipcovers for Straightbacked u0026 Armed Chairs?

Hvordan lager jeg Slipcovers for Straightbacked u0026 Armed Chairs? 

Plassering av stoffet

1.

Klipp stoffet på 'rett av korn' slik at glideklæren passer godt og holder sin form.Arbeid med stoffet rett ut. Plasser og pek på hver seksjon, og hold det langsgående kornet vinkelrett på gulvet.Fjern den ufestede seteputen, som dekkes separat.

2.

Dra stoffet over innsiden Stå på baksiden av stolen, strekk minst 1 tommers over sømmen i stoffet (øverst). Fest stoffet med en T-pinne midt på innsiden, og klem på hver side med rette pinner.Når stoffet går fra innsiden tilbake til setet plattform, legg til ekstra 6 til 12 tommer stoff, slik at du har nok til å kaste den inn.
Ta stoffet over stolstolen (forkle). Pinn på midtlinjen, deretter sidene.

3.

Trim stoffet 2 tommer under stolens nedre kant. Trim sidene på seteplattformen, etterlater 6 tommer for innhyllingen der setet går inn i armene. Trim alle gjenværende sømtillegg til 1 tommer.

4.

Sentert stoff over innsiden av armen, fest den langs toppen av armen med T-pinner utjevning på setet.Plasser sømmen som kommer inn i armene med ytre armen. Denne sømmen skal være langs den fattigste delen av ytre rullen.Senter og pinn stoffet til forsiden av armen, pinnende sider og øvre kanter, trim 2 tommer under underkanten av stolrammen.Senter og stift stoff til skulderområdet på stolen.

Monter glidelåsen

1.

Senter og fest stoffet til utsiden, samme som for innsiden bak. Unpin den øvre kanten av utvendig rygg og pin-baste til innsiden tilbake. Gjenta for sidesømmene.

2.

Fjern alle tappene. Løft glidelåsen fra stolen. Alle sømmer vil bli sydd i samme rekkefølge som de ble festet.Begynn med innsiden bak, til innvendige armer, klippingskurver og avtag innstillingsgodtgjørelsen til møt søm linjer. Sy den fremre armdelen til innsiden av armene. Utenfor arm til innsiden og forarmsdel.Stitch platfom seksjonen til innsiden arm delen langs innkjøp kvoter.Sting skulderavsnitt til innsiden arm og innsiden bak. Stikk utvendig tilbake til toppen og sidene av glidelåsen.

3.

Strikk skulderdelen til innsiden og innsiden bak. Stikk utvendig tilbake til toppen og sidene av glideklokken. La høyre bakside åpne for innen 2 inches av toppen for lukkeåpningen. Sømgodtgjørelsen forblir 1 tommers bred. Installer glidelåsen.

Fyll på glidelåsen

1.

Sett dekselet tilbake på stol, justeringsposisjon. Bytt pute.Senter og tettsittende stoff på pute topp. Trim søm godtgjørelser en halv tomme.

2.

Pin-fit en boks stripe for sider og pute foran. Klipp stripen i hjørnene. Gjør tilbake boksestripen lang nok til å vikle rundt hvert hjørne for 2 til 4 tommer.Mark hjørner.

3.

Monter glidelåsen på den bakre boksestrimlen.Pindeksel topp og bunn til strips.Stikk, snu og sett inn pute.

Tips og advarsler

 • Denne slipcover kan bli gjort på en dag. Sying erfaring er nødvendig.
 • Forsiktig oppmerksomhet til plassering av design, utjevning og montering av stoff og koordinering av trimmer krever planlegging.
 • Bruk middels bomull. Faste eller små all-over design. Den gjennomsnittlige stolen krever 5 og 3/4 yds.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage flaskehyller
  Hvordan fungerer lydisolerte vegger?
  Hvordan Kutte Laminatfliser
  Tips om installering av takrenner
  Hvordan finne billige moderne vanities for badet
  Typer av klassiske arkitektoniske kolonner
  Hvordan bygge et hjem på et budsjett
  Slik legger du på tregulv til betong
  Screen Gazebo Prosjekter
  Hvordan å forsegle en epoxy gulv
  Slik bytter du en enkeltstangsarmaturkran
  Barrierefri vaskerom Planleggingsguide
  Baderomsvaskefartøydesign ideer
  Slik dekorerer du et oppholdsrom i grønngrønn
  Slik bytter du en lyspære i en tetningsdusj
  Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
  Hvordan Bytt Tub Surrounds
  Hvordan bygge min egen sykkelstativ
  DIY Greenhouse Kits
  Hvordan være en god nabo i en loftbygning