Hvordan lager jeg mat og festdesigner?

Hvordan lager jeg mat og festdesigner? 

1.

Lag et tema for festet ditt, som kan være spesifikt, for eksempel en luau, det ville vest eller pirater, eller bare et generelt humør som elegant, uformelt eller formelt. Bruk dette temaet til å veilede deg når du designer dekorasjonene og maten.

2.

Skriv din gjesteliste og avgjøre en generell ide for mengden og stilen du ønsker å servere. En liten sammenkomst for en formell begivenhet vil kreve et fire retters måltid, mens et stort parti kan gjøre det bedre med et buffetbord. Bestem også om du vil ha alkoholholdige drikker på festen din.

3.

Velg materialer og lag dekorasjonene til festen din. Ta en vanlig festdekorasjon og legg din egen kreative design vri på den. For eksempel er en vaske blomster et typisk bord midtpunkt, så velg en vase fylt med fargerik beta fisk eller farget sand i stedet. I stedet for festballonger, lage kinesisk papir lanterner, eller fyll ballonger med vann, eller til og med drikke.

4. Velg ingrediensene for måltidene dine, og øk deretter oppskriftene for å arbeid på presentasjonen. Som du gjorde med dekorasjonene, ta en grunnleggende festidee og legg din egen unike spinn på den. Snarere enn å servere mat i boller, server det i uthulde vannmeloner eller gresskar. Finn en måte å inkorporere flere forskjellige farger på hver plate, selv om det bare er et spørsmål om å legge til skivede røde og gule paprika som garnering eller drikker en lysegrønn pesto saus på tallerken.

5. < / p>

Lag en mer interessant presentasjon ved å endre måten gjestene serverer og spise maten på. Bruk espressokopper til å servere et utvalg av aspargesuppe, eller legg dips for veggies i champagnefløyter. Ta regelmessige serveringsartikler fra kjøkkenet ditt og finn en alternativ bruk for dem.

Hosting en fest gir deg muligheten til å frigjøre din kreativitet og fantasi. Mens du tar vare på mat og festdekorasjoner, er det mer arbeid enn å ansette cateringfirmaer og bruk av kjøpte dekorasjoner, sluttresultatet er mer tilfredsstillende, og gjestene vil bli imponert og takknemlig for dine gjennomtenkte detaljer. Klargjør festdekorasjoner i god tid, og utarbeide en øvelsesversjon av dine kreative retter før den store dagen for å være sikker på at alt går av uten en hitch.

Andre artikkelen

Slik installerer du Marble Tile i dusjen
Slik søker du Stucco Over Wood
Slik installerer Peis Brick Facing
Slik installerer du en trappelegel og spindler
Hvordan passe tregulv
Slik installerer du ark Linoleum
Hvordan lap meisler
Hvordan lager vindmøller energi?
Egenskaper av betongblokker
Hvordan Craft Miniature Flowers
Slik legger du til kabinettstøping
Hvordan bruke selvutjevnende gulvforbindelse
Slik fjerner du plaster fra en slatmur
Slik installerer du Vinyl Siding Over Wood Siding
Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
Hvordan Trim u0026 Edge Sheetrock for et tak
Kan du grille under en Pergola?
Flytting av hammerflis
Slik plasserer du en startside
Slik bruker du Navy Blue u0026 Burgundy i et soverom