Hvordan velge utvendige farger

Hvordan velge utvendige farger 

1.

Ta bilder av utsiden av huset ditt. Først vil de hjelpe deg med å se hvordan huset passer inn i sine naturlige omgivelser. For det andre kan du kanskje skanne bildene dine til programvare fra maling- og sidesporprodusenter som lar deg se hvordan fargene de har å tilby, vil se på huset ditt. Denne nye teknologien gjør at huset ditt kan prøve nye utseende uten at du løfter en pensel eller en singel. Hvis du ikke har tilgang til denne teknologien, kan du bruke Xerox-kopier og fargestifter eller markører til å teste forskjellige utseende, selv om fargene ikke er nøyaktige.

2.

Ta bilder over Om lag på utsiden er det sjelden en impulsavgjørelse, og å se hvordan din nye farge vil se ut når verftet er i blomst, og også når trærne er blanke, kan det ha betydning for din siste valg, spesielt hvis du er ledet hvor som helst langt fra nøytralt, til en bestemt blå eller brun, for eksempel.

3.

Se på ditt nabolag som om du var på å undersøke en park eller et bilde i et kunstmuseum. Et stort antall evergreens kommer til å gi mørkere greener (og dypere skygge) til hele gaten enn lacier løvtrær. De fleste naturlige stein består av en blanding av farger. Selv om det kan virke solid rock -farget ved første øyekast, vil kule eller varme toner langsomt dukke opp, sammen med nyanser av gul, brun, rød og grønn - eller blågrå. Bær disse nyanser i m ind når du velger maling- eller sidesporfarger, spesielt hvis du planlegger å legge til egne steinstrukturer.

4. Bruk farge for å la folk utenfor vite litt om deg. Visuelt får lyse farger mer oppmerksomhet enn mørkere; Hus som er malt i lyse nyanser kan vises nærmere kantstenen og mer innbydende til tilnærming enn de i mørkere farger som synes å synke inn i omgivelsene. Respekter den dekorative stilen til huset ditt; Det er en fin linje mellom å være uavhengige og dumme når det gjelder gallon av maling. En individuell uttalelse kan imidlertid vises på inngangsdøren eller innramme den eller som en del av trimmen. I økende grad tilskynder utvendige dekoratører bruken av en hovedfarge, en eller to trimfarger og en aksentfarge også.

Tips og advarsler

 • Husk at du ved å velge utvendige farger, se langt mindre av dem enn andre mennesker gjør, fordi du bor i huset. Lag et valg som vil la både deg og dine naboer nyte huset ditt.
 • Test fargevalg på huset ditt i stedet for å stole på programvare eller maling chips. En kvart maling, en håndfull helvetesild eller et dusin murstein er verdt den lille kostnaden for å unngå en stor feil. Test ditt nye utseende på både solfylte og skyggefulle steder.
 • Maling, sidespor eller på annen måte dekorere utsiden av huset ditt krever betydelig tanke og utgifter. Å velge utvendige farger betyr å se på huset ditt på nye måter: i sin naturlige sammenheng, i sammenheng med nabolaget og i sammenheng med hva du vil at hjemmet ditt skal si om deg. Ta deg tid til å lære om alt materiale som er tilgjengelig for deg, deres fordeler og mulige ulemper. Vær spesielt oppmerksom på farge, for å gjøre hjemmet ditt så attraktivt og innbydende som dets beboere.

  Andre artikkelen

  Om Dekorative Hus Vinduer
  Plast Lim Typer
  Informasjon om taktekking
  Slik bruker du en bærbar luftkompressor
  Slik Prep Varnished Skap for maling
  Slik beregner du prisen for å installere Vinyl Siding
  Den beste måten å legge nivå laminat tregulv
  Trenger du nye tregulv?
  Hvordan heve Garage Floors
  Hvordan panel og trimme innvendige vegger
  Slik installerer du keramisk flis på dusjmurer
  Bruker du underlag når du legger Vinyl?
  Slik løser du betongtrapper
  Meksikansk stilfarger
  Hva bruker du svart rør til?
  Slik bytter du en pagode til et japansk tehus
  Slik kobler du til en badvifte
  Slik installerer du skiferfliser på en vegg
  Slik installerer du en Crawspace Dampbarriere
  Slik rengjør du loddejernet på farget glass