Ideer for å male et lite gutterrom

Ideer for å male et lite gutterrom  Det er mange måter å gjøre en guttes soverom unikt og morsomt og skreddersydd til smaken av den lille gutten. Ved å male veggene med favorittkilden til den lille gutten din, eller ved å lage et veggmaleri eller søte mønstre, kan du snu soverom i et rom helt.

Stencils

Stencils er en relativt fin og enkel måte å male et mønster på et rom. Hvis sønns rom allerede har et tema, som haier, båter, plass eller biler, velg to eller tre stenciler for å matche temaet. Alterner de forskjellige stencilene i et mønster hele veien rundt i rommet. Disse stencilene kan plasseres i nærheten toppen hvor veggen møter taket, eller rundt midten av veggen.

Flerfargede vegger

En måte du kan få ungdommelig quirkiness i rommet, er å male hver vegg i rommet en annen farge. Velg fire forskjellige nyanser av blått og maling hver vegg en annen nyanse, eller velg fire forskjellige farger, koordinert til farger allerede i rommet, og maling hver vegg i en annen farge.

Cloud Mural

En skymur er et felles soverommur for barn. Dette skyldes at skyer er enkle å lage, bare ved å doble veggene med svampe dyppet i hvit maling. For et mer komplisert bilde, kan fly, fugler og sol også legges til. Detaljer som dette vil bidra til å forbedre fantasien.

Mønster

Mønstre som tavler, striper og polka dot s alle gjør søte og lunefull dekorasjoner for en liten guttes rom. Disse mønstrene kan bli så komplekse eller enkle som du vil at de skal være. For eksempel, når det gjelder striper, kan du velge bare to farger, og stripene kan ha samme bredde, eller du kan velge fem farger som ikke følger et mønster i applikasjonen på veggen, og stripene kan alle være forskjellige bredder. Når du maler rette linjer i disse tilfellene, bruk malingstape for å maskere kantene og lage rene linjer.

Andre artikkelen

Hvordan stoppe en dør fra lukking
Typer isolasjon for metallbygninger
Slik legger du til taklamper
Hvordan sette opp luftkompressorer
Gasspeiser Design Ideas
Slik installerer du Bull Nose Molding
Trinn for installasjon av tregulv
Typer av benkeplater
Kitchen Extension Ideas
Hvordan Skrive
Hvordan dukker ditt dekk i 3 trinn
Forskjeller mellom Gips og Sheetrock
Slik bestemmer du vekten av teppepute
Slik installerer du Entryway Floor Tile
Slik bruker du hjul
Gjør det selv: Wood Closet
Hvordan figurere kostnaden for å male og firkantede føtter
Statlige tilskudd til solinstallasjoner
Baderomsdekorasjonsråd
Den beste vedlikeholdsfrie benkeplater