Ideer på å lage sommerfugldekorasjoner

Ideer på å lage sommerfugldekorasjoner  Det er få insekter hvis tilstedeværelse er like vanlig velkommen som den vakre sommerfuglen. Bare den flyktige berøringen av denne skapningens føtter gjør det øyeblikkelig området der det lander mer attraktivt. Opprett denne effekten på en mer permanent måte med hjemmelagde sommerfugldekorasjoner. Den grunnleggende formen på dette insektet kan gjengis i hvilken type medium du liker å jobbe med eller ønsker å bruke til å dekorere hjemmet ditt.

Wire and Cloth Butterflies

Bruk håndverkstråd av varierende tykkelse og delikat klut for å lage sommerfugldekorasjoner av en hvilken som helst størrelse. Lag rammen ved å bøye et langt stykke ledning sett i en grunnleggende sommerfuglform. Legg hver vinge separat, og fest de to stykkene med et ekstra stykke ledning. Legg på et halvt gjennomsiktig og elastisk stoff (gamle fargete strømpebukse er et godt valg) over rammen, og fest den til ledningen med varmt lim. Hvis du vil, så dekorér sommerfuglen med maling, glitter eller rhinestones. Disse lette dekorasjonene er gode for frihengning eller for å lage mobiler.

Polymer Clay

For å lage polymerlera sommerfugler , bruk en leire r olling pin å rulle farget leire i et ark om en kvart-tommers tykk. Skiss en sommerfugl, eller skriv ut noen klippekunst og kutt den ut for å bruke som et mønster. Plasser kuttingen på leiren, og kutt rundt den med en håndflate. Dekorér sommerfuglens vinger med mindre leire i forskjellige farger, trykk dem i små disker eller rull dem i tynne ledninger for å lage linjedesigner på vingene. Bruk disse dekorasjonene til veggdeksler eller vindusdekaler, kombinert med håndsugekopper .

Perlefugler

For beaded sommerfugldekorasjoner, begynn med samme slags trådramme som brukes til å bruke en wire-and-cloth sommerfugl. Før du slår sammen trådlengene, streng dem med små perler, for eksempel frøperler eller klare, fargede glassperler. Du kan beholde håndverket ditt som en enkel oversikt som dette, eller fyll innrammens ramme med linjer med perle-trådt tråd, strekker seg fra den ene siden av rammen til den andre og innpakning mellom ytre perler.

Paper Butterflies

Når det gjelder å lage sommerfugldekorasjoner, er papir et av de beste materialene for å skape realistiske sommerfuglvinger som ved et øyeblikk eller fra en avstand kan være feil for den virkelige ting. Bruk et fint sengetøy til lett kornete, tykke, men delikate tekstur og enten trykte bilder, kunstneriske gjengivelser av sommerfugler eller din egen tegning gjort i markørblekk. (Blekk er å foretrekke for andre medier fordi det gir papiret mer gjennomskinnelighet.) Kutt ut den flate sommerfuglformen, brett i halv for å etterligne vingens naturlige fold, og fest papirfjæren til et stykke fint håndverk ved hjelp av hvitt håndverk lim. Disse sommerfuglene gir et godt tillegg til en blomsterarrangement eller potteplante.

Andre artikkelen

Hvordan kan jeg identifisere en støttemur på huset mitt?
Hvordan kutte et magnetisk tavle til størrelse
Hvordan gjenopplive døde trådløse verktøy batterier
Slik skjermer du Home Improvement Contractors
Ideer for å bygge en vinrack
Rimelig måter å bygge solpaneler
Den beste måten å isolere et hus på
Foreclosure Auction Procedures
Hvordan sette fliser
Slik leser linjaløkninger
Kitchen Floor Plan Ideas
Hva er formålet med følt papir under taktekking?
Slik installerer du en badekar og flis til et nytt bad
Hva betyr SEER Rating on Central Air Units?
DIY Vinyl-Kutting
Hvordan kan jeg koble en rotasjonsbryter til en gulvlampe?
Typisk bærbar toalett utleie kostnader
Slik installerer du baderomsveggfliser i en dusj
Slik hindrer du vekkning av CCA-behandlet tre
Slik fjerner du Popcorn Ceiling u0026 Glitter