Ideer til å dekorere et betonggulv

Ideer til å dekorere et betonggulv  Betong tilbyr huseiere et rimelig alternativ for gulvmaterialer. De dekorative finishene som er tilgjengelige for betonggulv, ligner dyre gulvmaterialer som marmor. Boligeiere på et budsjett kan ha et gulv som ser ut som et dyrt materiale for betydelig mindre penger. De varierte teknikkene som brukes på betong, tillater villaeiere å velge en stil som koordinerer med hjemmet d u0026 eacute; cor.

Stencil

Stenciling er en teknikk som brukes til å designe betonggulvet med intrikate mønstre og farger. Eierne kan bruke stenciler til å skape grenser på et betonggulv eller design i midten av gulvet. Stenciling kan også skape et fliserutseende på gulvet. Stencils blokkerer en del av gulvbelegget, og det legges ferdig på den avdekkede delen av betongen.

Flekk

Flekker for betong inkluderer sure løsninger og usikre løsninger for å legge til farge på gulvet. Nonacidic flekker tilbyr et bedre utvalg av farger for betong, men fargene har et jevnt utseende. Sure flekker gir en variert farge, som gir et naturlig utseende for den fargede betongen. Farget betong passer godt med middelhavs- eller toskansk interiørdesign i hjemmet.

Polsk

Polert betong skaper en skinnende blank overflate for betonggulvene i hjemmet. Betonggulv polerer pent med slipemidler og slipingsteknikker til gulvet skinner. Et betonggulv bruker ikke en finish som gir skinn på overflaten av materialet. Betonggulv er ikke underlagt samme vedlikeholdsproblemer som andre gulv som bruker overflatebehandling.

Overlegg

Overlegg legger til et dekorativt preg på betonggulv som allerede er installert i hjemmet. Overleggsoverflaten helles over det eksisterende betonggulvet, som er stemplet, farget eller stenciled for å skape et nytt utseende på gulvet, som gjemmer enhver eksisterende feil i gulvet, for eksempel sprekker eller flekker. Et overlegg er et godt valg for gulvet i en garasje.

Andre artikkelen

Informasjon om treskruer
Hvordan Såg Betong
Hvordan bygge profesjonelle kjøkkenskap
Hvordan bygge din egen Tørrveggløft
Hva er de beste ideene til forbedring av hjemmet?
Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg
Slik installerer du ferdig ferdig tregulv
Hvordan gjøre overflatebehandling av metall
Hvordan vedlikeholde granitt benkeplater-Hva sealer å bruke og hvordan du bruker den
Slik installerer du Moen dusjarmflenser
Komponenter av vannvarmesystem
Tekfoilisolasjonsinstallasjon
Slik bruker du Kontakt Cement til kryssfiner
Hvordan lage din egen Workshop Air Cleaner
Low-Key Lighting Techniques
Slik rammer du en vegg av en hvilken som helst størrelse
PVC rør produksjonsprosess
Hvordan lage en House Sewer Plan
Hva er Emalje Flat Paint?
Hvordan henge en interiørhusdør