Innredningsstiler for et soverom

Innredningsstiler for et soverom  Uansett om det er et romantisk rom for unge par eller en retrett fra barna, skal soverommet ha innredning som gir en følelsesmessig ferie for innbyggerne. Dekoratører kan trekke seg fra ideer fra deres personligheter for å finne en stil som er behagelig. Noen stildesigner - for eksempel bilder fra hjemmedesignmagasiner - kan alle dekoratører trenger å komme i gang med å designe deres ideelle mester soverom.

Koselig rustikk retrett

Et rustikk soverom med rike, jordige farger og gamle Verden antikviteter, og sin kjønnsnutrale stil gjør den perfekt til et hovedsoverom. Ifølge Angelo Surmelis på HGTV, inntar rustikk innredning naturlige materialer, som stein og tre. Dekoratører kan gi tremøbler et plagsomt utseende ved å grove opp med håndverktøy og flekker det. En steinpeis gir rustikk sjarm, og en antikke lysekrone kan fullføre utseendet, som det gjør i en av HGTV-designer Candice Olsons master soverom.

Romantic Island Getaway

Lette farger og rene gardiner kan gi et stort soverom med en luftig, tropisk følelse. God Housekeeping har for eksempel et rom med hvit og blekblå stripet tapet. Utenfor møbel er det en himmelseng med gauzy gardiner. Et lite antikk kjærlighetssete kan fullføre Olson gjør et hovedsoverom føles som et spa ved å legge til et badekar. Dekoratører som vil ha mer farge, kan innlemme lyse, tropiske farger eller casual blues for et retrett i øya. En takvifte og åpne vinduer holder rommet breezy.

Kjønnsnøytral soverom

Et hovedsoverom for to må ofte bringe sammen mannlige og feminine stiler, slik at begge parter kan nyte plassen. Olson anbefaler kjønnsneutrale farger, for eksempel kremer, brun og grønn. og naturlig element s, som en stein peis eller bambus persienner, passer også til både menn og kvinner. Olson holder kjønnspesifikke berører lys - for eksempel, holder paisley tapet en kremfarge, slik at den ikke overvelder rommet. En brun skinnstol og osmann kan bli tonet ned med et pent grønt kaste pute, mens en peis holder rommet koselig for paret.

Moderne asiatisk rom

Et moderne asiatisk tema kan gi par et rolig sted å trekke seg tilbake etter lange dager med arbeid. Hengelampe lanternelys gir en rolig glød i rommet. HGTV vert Joan Steffend og designer Todd Kukral lager et meditasjonsområde i et hjørne av et asiatisk tema soverom med en pute, en bambus koffert og en globe lampe. I mellomtiden skaper HGTV-designer David Bromstad et rikt farget asiatisk soverom ved å male en focal wall dyp lilla. Han inkluderer bambus lysarmaturer, diskrete Buddha statuer og en liten stein foss for å fullføre det asiatiske utseendet.

Andre artikkelen

Teknikker for Gipsloft
Slik kobler du Xbox 360 til et Onkyo hjemmekinosystem
Slik installerer du et falt tak
Rustfritt stål vasker vs. Granittvasker
Hva er Tongue og Groove Wood?
Hvordan fjerne Faux Brick
Slik bytter du en gammel badekar og installerer en ny
Hva er nødvendig for å forsegle naturlige steinfliser?
Hva er laminert tregulv?
Hvordan forsegle Wallboard til bruk i et dampområde
Hvordan å forberede seg på å tegne en dusj
Bygg et røykhus
Garage Remodeling Prosjekter
Manuell skjærevinkler på keramisk flis
Hjem Filmteater Ideer
Bedroom Decorating for Young Women
Slik fjerner du en nøkkelborekaks
Flat Roof Construction Methods
City of San Francisco Deck Building Codes
Tips om Staining Wallpaper