Kanadiske babyens rom Ideer

Kanadiske babyens rom Ideer  Enten du er en lojal statsborger i The True North Strong og Free eller en hjemledsutleder, og dekorere babyens rom med et kanadisk tema, er ikke bare unikt, det vil gi et hjemlig preg. Disse temaene passer for både gutter og jenter, de er fargerike og innbydende, og de vil 'vokse' med barnet ditt. Uansett hva du liker om Canada - dens rike historie, sin naturlige skjønnhet eller dens kulturarv - kan være din inspirasjon for å skape et barnehage som er perfekt for babyen din.

Maple Leaves

Det sanne røde lønnbladet er en av de mest gjenkjennelige symbolene i Canada. For å bruke det på babyens rom, tilpass det rød-hvite temaet gjennom barnehagen. Start med et eskeblodsduk, et barneseng-dyne kan brukes på sengen eller henges på veggen som en visuell fokal pek på. Vegg veggene en halvglanset hvit ved å bruke vaskbar maling og stencilrøde blader på stolhøydehøyde rundt i rommet. Lakk møblene en blank rød og malet rommet med et rød-hvitt mønstret teppe. Hvis du er en Toronto Maple Leafs fan, denne ordningen vil fortsatt fungere - bare erstatte navyblå for den røde.

Turtle Island

Turtle Island er det som de opprinnelige første menneskene kalte Canada. Det er et vell av legende, lore og kunstverk til maler veggene en myk nyanse av brunt og heng plakater eller malerier med The Trickster, Raven, Gluskabe og Maple Syrup og andre historier. Møbler bør være umalet tre (vær sikker på at treet er ikke- giftig og jevn) plassert på en mossgrønn teppe. Legg en liten totempol på toppen av en bokhylle og fyll bokhyllen med First People storybooks. Sørg for at det er mange utstoppede bjørner, elger og ulver for å fullføre temaet.

Mounties

Det kongelige kanadiske monterte politi er kjent over hele verden som en førsteklasses kropp av nasjonale politibetjente. Skarlet sergejakker og tan 'Mountie' -hatter er umiddelbart gjenkjennelige. Hvis du er fan av RCMP, bruk mye rød ull i barneputer, gardiner og sengetøy. Heng et leketøys elghodet på en vegg med en barnestørrelseshatt som henger fra en vinger. Ramme et utvalg av RCMP-merker og insignier og heng det på en annen vegg; heng en åpen hylle på en annen vegg og vis barnets begynnelse samling av utstoppede dyr kledd i full Mountie regalia. Hvis du eller en venn har en stabil hånd, må du male 'A Mountie alltid får sin mann' over krybben.

Andre artikkelen

Vanlige spørsmål om sandblåsing
Hvordan bygge en Master Bedroom Suite
Hvordan lage en baby afghansk med loomed blomster
Slik installerer du en Over Ground Pool Inground
Slik installerer du Crown Molding som en Pro
Remodeling ideer for en Ranch House
Slik installerer du Overhead Marble Tile
Hvordan bytter jeg et taklampe med et innstilt lys?
Slik installerer du en hardved over et sponplater
Hvordan bygge Mobile Home Wood Steps
Den gjennomsnittlige kostnaden for hjemme tillegg
Slik bor du på et Minuteman-missilsted
Slik installerer du en ny dørramme
Hvordan bygge Perfect Log Burning Fire
Ideer for å sette en flatskjerm-TV på en vegg
Topp fryser rustfritt stål kjøleskap design
1950-tallet Interior Design Colors
Hvordan lage en walk-in dusj
Brown u0026 Pink Baby s Room Decorations
Hvordan sammenligne luftkompressorer