Kitchen Countertop Design Ideas

Kitchen Countertop Design Ideas  Det amerikanske huset har doblet seg siden 1950-tallet. Etter hvert som kjøkkenene har blitt større, fungerer den tradisjonelle U-formede motedesignen ikke lenger, og kjøkkendesignere har reagert med nye layouter som utnytter større kjøkken. Som telle lengder har vokst, har designere innført countertop design som inneholder mer enn ett materiale. Flere materialer for en enkelt benkeplate - som kanskje har sett rotete eller masete i et mindre kjøkken - gir nå velkomne visuelle kontraster og økt funksjonalitet.

Peninsulas

To forskjellige bordplater har blitt populære de siste årene. Halvparten benken strekker seg utover den ene enden av kjøkkenøya for å møte en av tellerne til en stor L-formet tellerlayout. Dette gir en velkommen grad av adskillelse mellom kokets arbeidsområde og de kjøkkenområdene som brukes til spisestue og sosialisering. Ofte i større kjøkken, overskrider halvbredden de tradisjonelle 36 tommers tidligere kjøkkenøyene. Dette har plass til en tosidig benkeplate design. Den indre telleren, et arbeidsområde for kokken som kan inkludere en komfyr eller vask, forblir på den vanlige 34- eller 35-tommers tellehøyde. Den ytre telleren, ofte omtrent 15 tommer eller 18 tommer bred og 6 eller 8 tommer høyere enn Den indre telleren tjener som et barhøydeområde. De forskjellige høydeene skiller seg pent mellom kjøkken og spisesteder. I kombinert kjøkken og familierom gir den øvre tellerens høyere høyde også ekstra visuell adskillelse mellom kjøkken og familierom.

Zones

Inntil ganske nylig hadde de fleste kjøkkenbenkene enten en enkelt kontinuerlig overflate - et åpent kjøkken eller en U-formet tellerlayout - eller en kontinuerlig teller, ofte en L-formet layout, med en øy foran L som gir ekstra telleroverflate. Halvvarianteren av den L-formede telleren og øya gjenoppretter faktisk den eneste kontinuerlige telleroppbygningen til tidligere kjøkken. Nylig har kjøkkendesignere imidlertid satt opp store kjøkken med separate tellerområder for forskjellige funksjoner. Dette sone konseptet, tilpasset fra kommersielle kjøkken, behandler forskjellige deler av kjøkkenet som uavhengige arbeidsområder. Soneoppsett kan ha separate områder, ofte uavhengige tellere, til matlaging, matlaging, matlaging, diskantmat, et mer formelt spisestue og vask.

Backsplashes

En viktig trend i moderne kjøkkendesign eliminerer 4- tommers ryggplugg og erstatter den med enten en fullhøyde ryggplugg - fra teller oppover til bunnen av skapet - eller en ryggplugg og omliggende vegg, begge laget av et enkelt materiale som passer for ryggplater: rustfritt stål, sink, granitt, laminat eller en solid overflate. I motsetning til veggområdene over 4-tommers ryggplusser, vil disse fullhøyde ryggplugger ikke kreve hyppig reparasjon og maling.

Bordplater Materialer

Laminat, solid overflate, granitt og kunstig stein er fortsatt populære benkeplater, men du kan bruke andre, blant annet rustfritt stål; sink; varmvalset 1/4-tommers stålplate (utmerket for øyer med ovner); og slakter blokk. I et stort kjøkken kan du kombinere dem. En svært brukbar versjon av flere materialet benkeplater skifter laminat eller fast overflate seksjoner med innsats deler av flyttbar slakteri.

Andre artikkelen

Hva er de beste solpaneler for lite lys?
Hvordan sette Wall Trim rundt en en-Piece Tub u0026 amp; Dusj
Slik sikrer du flytende granitt benkeplater
Måter å Hang Wall Art
Slik slår du et verktøy
Hjem Remedies å bli kvitt katt urin
Hvordan klargjøre overflaten av et gulv når du installerer laminat
Slik bruker du toveislys
Hvordan bruke en Drill / Driver
Den beste måten å fikse sprekker i gips over et vindu
Grønne produkter for byggebransjen
Hvordan Finne toppkanten av flis på veggen
Slik isolerer du en ferdig garasje
Gummi Ducky Dusj Ideer
Typer av hammer
Hvordan trekke en kabel fra kjelleren til første etasje
Hvordan kutte et vaskehull i en counter Top
Rekkverk
Hvordan redusere ditt karbonfotavtrykk? 1
Hvordan reparere en hengslet dusjdør