Laminatgulvdesign ideer

Laminatgulvdesign ideer  Laminatgulv har vært populært i boliger siden begynnelsen av 1990-tallet. I dag tilbyr mange selskaper gode valg i laminatgulv. Kostnadene, vedlikehold og skjønnhet av laminatgulv gjør det til et utmerket valg i hjemmet. Laminatgulv kan kjøpes i planker, striper og som firkantede fliser. Ved å inkorporere kreative ideer med laminatgulv kan du legge til et særegent utseende på den generelle innredningen av ditt hjem.

Diagonal Plank Plassering

I stedet for å legge gulvplanker i tradisjonell vertikal design, bør du vurdere å plassere plankene diagonalt. Resultatet vil være mest dramatiske i et stort rom med minimal innredning, slik at gulvdesignet kan skille seg ut.

Inset Designs

En innsettingsdesign kan brukes til å definere et senterområde på gulvområdet. Planker for innsatsområdet skal plasseres i kontrastretning, slik at innsatsen skiller seg ut. Insettteknikken kan brukes i en foajé for å hilse på gjestene med et tilpasset utseende. Et innspill kan også brukes til å definere sittegruppen i en stue eller spisestue. For å lage et innspill, bruk varierende laminat overflater. Du kan inkorporere laminatfliser eller striper med karakteristiske farger, mønstre og teksturer for å gi innsettet mer karakter, egenskaper og definisjon.

Blandede finish

Laminatgulvtyper kan blandes for å skape et unikt utseende. Velg en kombinasjon av ferdigstillinger og erstatt plankens plassering. Legg en eik ved siden av en kastanje for å lage en to-tonet stripet effekt. Eller skape en mørk tre tone ved siden av en lys tre tone for en svært dramatisk blandet tre effekt. Planker kan plasseres vertikalt eller diagonalt for enda mer renteværdi.

Border Behandlinger

Lag en grensebehandling ved planleggingsplanker i motsatt retning for å 'ramme' rommet. For eksempel, hvis planker som dekker det store gulvarealområdet er plassert vertikalt, kan du opprette en romgrense ved å plassere planker på kanten av rommet horisontalt. Du kan også velge planker i ferdig med en annen farge for å lage en kantlinje som skiller seg ut. Dette kan gjøres ved å bruke et mørkt tre på kanten av rommet og en lysere tre på rommet.

Blandede gulvmalerier

Lag et veldefinert gulvrom ved å blande laminatgulv med tepper. Denne ideen kan fungere godt i et stort område som en stue. Definer et grenseområde for laminatgulv på minst en eller to fot. Bruk deretter tepper i det gjenværende området. Den resulterende utseendet vil etterligne stilen med å ha et områdematte, men vil ha en mye høyere end kvalitet og permanent effekt. Velg en laminat gulvfinish som vil utfylle innredningen av rommet. Bruk et fargevalg i teppefotens stoff som også vil forbedre innredningen som en rik farge 'pop' av rød eller blå, eller en nøytral Berber teppe for å gjøre tre møbler standout.

Andre artikkelen

Hvordan bygger jeg et Cupola Garage Roof?
Dekorere farger og stemninger
Hvor kan du kjøpe Trafficmaster Flooring?
Slik kobler du en jordetråd til en takvifte
Polyblend Grout Instruksjoner
Slik fjerner du en tubutløp
Wainscoating Instruksjoner
Hvordan legger jeg HardiPlank til Brick?
Slik Vanntett En Bath Wall
Typiske kostnader for et bad remodel
Slik gjenoppretter du kjøkkenet ditt for $ 100
Slik deaktiverer du automatisk flush på toaletter
Slik legger du til et vindu på et bad
Lysstoffbelysning Fotograferingseffekter
Hvordan Finér skap dører
Kan du Wallpaper på en Oljebasert Paint Surface?
Slik dekker du et popcorn-tak
Hvordan slår jeg en tillegg av et hus?
Slik installerer du innfelt belysning i et falltak
Slik dekorerer du en studioleilighet med bilder