Liste over Corningware Lids

Liste over Corningware Lids  Corningware er en pålitelig og holdbar form av kokekar som brukes til å bake gryteretter og andre måltider i ovner og mikrobølger. Corningware kan også lagres i kjøleskap og frysere. De fleste Corningware deksler er glass som gjør dem utsatt for brudd, men de er enkle å erstatte. Cornigware lids varierer i pris fra $5 til $10.

Skålstørrelse

Corningware kommer i en rekke rettstørrelser. Corningware-retter varierer vanligvis i størrelse fra 1 til 5 liter. Den type lokket du trenger vil avhenge av størrelsen på parabolen du bruker. Hvis du er usikker på parabolen størrelse, ta med Corningware-varen med deg til butikken der du har tenkt å kjøpe et deksel.

Glass eller plast

Corningware lokk er vanligvis laget av glass eller plast. Glasslokk er tyngre og mer holdbare enn plastlokk, og noen hevder at de beholder varme bedre. Imidlertid er glasslokkene mer skjøre enn plast og kan bryte hvis de faller på harde overflater, for eksempel hardved eller keramisk fliser. Plastlokkene brukes også mest til oppbevaring Corningware-retter med overfylt mat. Hvilken lokk du velger vil avhenge av dine behov og personlige preferanser.

Mer enn en passform

Et utvalg av Cornigware-deksler passer mer enn en modell av parabolen. Kjøp et lokk som Passer til flere retter, slik at du kan bruke ett lokk for flere forskjellige retter. Det vil også kutte ned på ditt behov for å kjøpe et nytt lokk hvis en bryter.

Andre artikkelen

Hvordan lage et bad med keramisk flis
Hvordan å varme gulvet
DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt
Om interiørdekorasjonsklasser
Slik syr Custom Wall Mount Curtains
Extension Ladder Instruksjoner
Hvordan måle en benkeplate for granitt
Hvordan å designe en tilpasset glass blokk dusj og base som fungerer sammen
Hvordan henge taklamper
Hvordan bygge en utendørs soldusj
Gratis Home Decorating Ideas Online
Luft meisler for fjerning av keramiske fliser
Cabin u0026 Lodge Decor vindu behandlinger
Slik installerer du Presset Tin Backsplash
Tall vindu behandling ideer
Trenger du planleggingstillatelse til å bygge en garasje?
Hvordan billig remodel en kjeller
DIY polyuretanskum
Slik kjører du en flisesag
Hvilket verktøy bruker du til å kutte gridstone?