Maling av fargevalg for hjemmekontor

Maling av fargevalg for hjemmekontor  For din egen lykke og ditt hjems videresalgsverdi er det nødvendig å velge riktig farge for hjemmet ditt. Ikke gjør dette valget lett eller uten å nøye vurdere alle alternativene dine, siden du vil leve med denne fargen i en stund.

Varme farger

Varme farger er de fargene som faller inn i kategorien rød, gul og appelsiner. Innenfor disse parametrene er det et stort utvalg, fra dype sennepgulv for å stoppe skiltet. Jordtonefarger som kobber, rust og lysgull gir et varmt og innbydende utseende i hjemmet, mens lysere, varmere varme farger, som sitrongul og laksorange, er litt overveldende på en stor plass som et hus.

Kulfarger

Kule farger faller på motsatt side av fargeskiven fra varme farger. Disse farger inkluderer blå, grønn og lilla. farger er sett på som rolige og beroligende i forhold til varme farger. For å male et hjem utvendig, er vanlige kulde farger inkludert grå-blues og salvegrønner. Bortsett fra viktorianske hjem og i områder hvor meget lyse farger er normen for hus, er lilla mindre Vanligvis brukt i hjemmet utvendig maling, men er brukt som et trim.

Neutrals

Når du er i tvil, er en nøytral en sikker innsats for å male på utsiden av et hus. Neutraler inkluderer grå, hvit, krem ​​og beige. Disse fargene fungerer spesielt godt på boliger som er delvis laget av murstein fordi fargene ikke ofte støter sammen med murstein. Hvis du bruker en nøytral maling på huset ditt, bruker du fargerik trim som blå eller dyprød for å legge interesse for en ellers konservativ farge valg.

Omgivende miljø

Blant kategorier av varme farger, kul farger og nøytrale, ta hensyn til omgivelsene som du velger. For eksempel, i et skogkledd område med få andre hus rundt, en lys Blå eller laksfargede hjem vil skille seg ut og se rart ut. Mens i et boligområde hvor de fleste husene er lyse pasteller, ser det mørke jordfargede huset litt rart ut og muligens drab. Hvis du allerede har smalret inn din malingspreferanse til en kategori av farge, se på fargene rundt huset for mer inspirasjon og retning.

Andre artikkelen

Håndholdt verktøy for sliping av granitt
Cultured Marble vs Onyx
Slik tar du slats ut av faux tre persienner
Akustisk takmontering
Løsning for fjerning av Wallpaper Border
Slik reparerer du Gipsvegg for en flisbelegg
Problemer med isolerte betongformvegger
Hvordan lage en lampeskygge med stoff
Hvordan henge en klærlinje
Slik installerer du en Solar Fan
DIY Beadboard Backsplash
Hvordan måle et vinduspanel for et gardin
DIY utedusj
Sikkerhet for heiser
Hvordan Trim Veggskap
Cool, funky ideer til Teen's Room Walls
Solenergi Bekymringer
Strålingsnivåer i benkeplater
Hvordan å kaste bort gamle tepper
Hvor bred skal grout være for keramisk flis?