Maling ideer for en stor mur

Maling ideer for en stor mur  Laken kommer i alle størrelser og former; mens kunstnere kan jobbe på bærbare lerretter, for eksempel skrap eller papir, utelukker ikke en hel vegg som noe som venter på din kreative berøring. Med bare noen få bokser med maling og litt fantasi kan du slå en stor vegg inn i en helt nytt utseende fra det som en gang bare var en del av hjemmet ditt strukturelle grunnlag.

Målspraksis

Sporten av bueskyting, der buer brukes til å slynge piler på et rundt mål, går tilbake så tidlig som 50.000 BC når piler ble laget av stein. Hva er nå en sport som spilles overalt fra videregående skole til OL, krever at idrettsutøvere tar en jevn posisjon langt fra et mål og sikter mot målets sentercirkel for å få et høyt antall poeng. Ringer rundt senteret tilbyr også poeng i mindre kirkesamfunn når de utstråler seg fra sentrum. Mens bueskyting spilles med piler som piercerer et mål, kan du spille en mindre ødeleggende versjon når du setter din store vegg inn i et treningsområde. Du trenger fire farger av maling; Pinne med tradisjonelle bueskyting farger (fra midten sirkel ut) av gul, rød, blå og svart eller noen fire farger som passer dine innredning eller favoritt nyanser. Bruk sirkulære objekter til å spore sirkler, for eksempel en tallerken, tallerken, søppelsekker eller gammelt platealbum, og fyll sirkelen inn i maling. Lag din egen beanbag 'piler' ved å fylle sokker eller strømpebukser med ris eller harde bønner. Maler et par mål på veggen ved siden av hverandre, og vær vert for din egen konkurranse.

Crows of Crowd

Enten du har rot, rot, rot for hjemmelaget i baseball, fotball, fotball eller andre sport, inn i den overfylte stadion og høre chants av fansen kan få deg i lagåndsstemningen. Hvis du ikke kan gjøre det til alle spillene, ta med stadion til deg ved å male en vegg for å se ut som favorittlagets hjemmebase. Nord-Amerika er hjem til 2 369 idrettsstadioner, med 1 953 i USA-arenaene kan holde 30 000 til over 100 000 fans, så ta med noen av dem hjemme med deg når du male dem rett på veggen. Fans av North Carolina State University Wolfpack, for eksempel, kan male sin egen versjon av Carter Finley Stadium, bygget i 1966 med 57.082 seter. Mens veggen din kan replikere hver benk og skybox, kan du inkludere Wolfpacks hjemmelag, Wolfpack-logoen, 'S' -skolelogoen og et par fan-ansikter som utøver lagets røde og svarte farger.

Wonder Walls

Legg til et vindu, vingård eller blomsterkasse på veggen din uten å plukke opp et enkelt verktøy eller ringe en byggeservice ved å stole på trompe l'oeils kunstneriske teknikk. Frasen oversetter fra fransk til å bety 'trick of the eye' og involverer maler på en bestemt måte for å få øyet til å tro at det ser noe annerledes ut enn det egentlig gjør. Mal et vindu rett på veggen din ved hjelp av skygge teknikker for å få det til å se ut som om det kommer ut fra veggen eller skinner med klart glass. som stopper ved å 'peer out', tror kanskje de virkelig ser scenen du maler inne i vinduet, enten det er snødekte felt i et varmt klima, en skolegård full av barn på en ekstern blindvei eller frodig, høy trær hvor hjemmet ditt er på et veldig flatt område.

Andre artikkelen

Slik fjerner du et kjøkkenbord
Kreative badredskap Ideer
Slik beregner du betongmengder
Slik installerer du skap over nytt gulv
Slik installerer du en hevet bar til kjøkkenskap
Hvordan score porselen fliser
Upholstery Ideas for en sofa og to stoler
Hvordan remodel en gulv-til-tak murstein peis
Typisk Kjøkken Remodeling Kostnader
Slik legger du fliser på Hardibacker Board
Hvordan beregne Stringer
Slik installerer du Cement Fiber Board på gipsvegg
Hvordan reparere en industriell betonggulv
Gulvbelegg Stein Ideer
Hvordan installerer jeg et gulvpute?
Ulike jobber i byggingen
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Hvordan å refinfinere en pine dekket kaffe bord
Slik forsegler Linoleum Tile
Monkey Decor