Masonry Peis Ideas

Masonry Peis Ideas  En peis er et stort salgsargument i de fleste boliger, men det kan være vanskelig å vite hvordan du oppdaterer en masonry peis, uten å rive det ut og starte over. Det er imidlertid muligheter for å lage en gammel, datert peis som passer innredningen din uten å gå til slike drastiske tiltak.

Maling

Selv om maling over stein eller murstein er vanskeligere enn å male en trepeisfasade, er maleri en alternativ for å bidra til å forny utseendet til din masonry peis. Før du maler peisen, før du overflaten med spesiell peisprimer, da disse primere er designet for å håndtere høyvarmeområder. Bruk en stiv pensel i stedet for en vals, og bruk en kombinasjon av stippling og feiende slag for å sikre at primeren kommer inn i alle kroker og kroker.Når du har brukt primeren, velg en farge på peismaling. Hvis du prøver å få peisen å blande inn, må du velge en malefarge nær veggfarge for å få peisfasaden til å blande inn. Hvis du vil at peisen skal være en standout-funksjon i rommet, maler du peisen i kontrastfarge.

Mantel

Etter at du har malt peisfasaden, kan mantelen kanskje ikke fungere med det nye designet. Mantelen er i øyenhøyde, noe som gjør det til brennpunktet til peisen, og som sådan trenger du det til å fungere med innredningen av rommet. Du kan enten erstatte mantelen eller male den, avhengig av hvilket utseende du skal. Hvis du for eksempel har endret innredningen av rommet fra et rustikt eller tradisjonelt utseende til en moderne tilnærming, bør du vurdere å bytte mantelen til et rustfritt stålmantel eller male mantelen svart. Hvis du velger å male mantelen, må du også bruke peismaling på det.

Dekorere

Å dekorere en murfasadefasade er vanskelig, fordi du i de fleste tilfeller må bore hull i fjell eller murstein å plassere kleshengere. Ett alternativ er å dekorere bare mantelen. Velg stykker som markerer fargene i rommet, men viser også din personlighet. For eksempel, vis familiefotografier i sølvrammer, eller legg til suvenirer du har tatt opp på dine reiser. Når du velger elementene som skal vises på mantelen, velger du noen elementer som har et lignende tema eller fargepalett. Vær forsiktig så du ikke roter mantelen, da dette vil føre til at rotet blir et fokuspunkt i rommet, i stedet for peisen.

Andre artikkelen

Slik Stain Keramisk Gulvfliser
Dekorere med swags
Typer Upholstery Webbing
Kjøkken Dekorere Hjelp
Slik installerer du en Glass Block Wall Divider
Slik Bullnose Granitt
Hjelper vinduesfarget å spare strøm i et hus?
Slik installerer du en trelaminatgulv
Hvordan Fest Hardwood Floors til Cement
Hvordan kutte billig keramisk flis til en døråpning
Hvordan bygge en markering over en uteplass
Hva er et Flat Roof?
Slik bruker du Stucco til betongblokkvegg
Hvordan varme en Spinning Lampeskygge
Slik installerer du nye ledninger for takvifte
Hvordan beregne hvor mye trengs det er å bygge en vegg?
DIY: Geodesisk Dome
Om komposttoaletter
Hvilken er bedre: Tørrpapir eller papirgipsbånd?
Hvordan klippe steinfliser med håndverktøy