Paint Color Scheme Ideas

Paint Color Scheme Ideas  Den enkleste måten å velge et fargeskema på er å se etter inspirasjon i naturen og i verden rundt deg - selv i menneskeskapte materialer. Disse eksisterende fargeskjemaene kan følges så løst eller så tett som du ønsker. Virkelig, disse fargekombinasjonene brukes best som et hoppepunkt for å inspirere innretningens retning i rommet.

Strand

En av grunnene til at folk elsker å hvile og slappe av på stranden, er fordi strendene er vakre steder å være. Den hvite gule av sanden, den delikate rosa i skallet, og den lyse turkis av vannet, kombinerer for å skape en visuelt imponerende palett. Akkurat som disse fargene er vakre funnet sammen på stranden, er de vakre når de finnes i rommene på huset ditt. Strandfarger er spesielt populære i bad, som har en tendens til å være liten og har behov for lyse, romåpningsfarger, og hvor havskalsemotiv bare gir mening.

Blå Willow

Pilplater kommer i en rekkevidde av fargepar, alltid med hvit og en annen farge. Det er ingen tilfeldighet at blå og hvite er de vanligste paratene - de vakre blå kontrasten mot hvite på en måte som er tradisjonell og elegant. Lys blå, mørk blå og hvit, når kombinert, skape et rent, beroligende miljø som er perfekt for et soverom, stue eller spisestue.

Daisies

Denne malingsordningen, inspirert av tusenfryd, består av hvit, gul og grønn. Dette fabelaktige, munterte fargevalget fungerer spesielt godt i soverom for unge og tenåringer, bad og kjøkken. Det er ingen slutt på mengden daisy-motiv som er tilgjengelig for dekorasjon for å koordinere med fargevalgstemaet, eller tusenfryd trenger ikke å bli henvist hvor som helst i rommet for at fargene skal fungere like bra.

Cotton Harvest

Cotton Planter er hvite og brune når høsttiden kommer. Denne fargekombinasjonen fungerer fint i små rom som kan ha nytte av myke, bomullsvite vegger for å åpne opp plassen. Brown trim gir et nivå av raffinement som passer godt sammen med hardt møbler og tregulv.

Andre artikkelen

Hvordan lage en hylse for et draperi
Definisjon av et Vannskap
Hvordan jobbe en Pneumatisk Brad Nailer
Verktøy for å bygge en logg hytte
Tørrvegg Corner Repair Tips
Hvordan bygge en imitasjon stein peis
Komprimerte luftfittingtyper
Slik dekorerer du kurver med tørkede blomster
Hvordan bestemme kostnaden for teppe
Hvordan bygge hyller på veggen for å spise på for ekstra sitteplasser
Hvordan lage en betong benkeplate
DIY Solar Power Systems
Hvordan bygge en flat takhytte
Betong Vs. Mørtelblander
Hvordan finne resirkulerte byggematerialer
Billig og enkel House Exterior Ideas
De beste malingsfarger for en kolonial utvendig
Slik monterer du et innlegg på en betongportal
Slik kommer du ut av ditt elektriske rutenett
Slik Reface Laminat benkeplater