Ranch Style Exterior Paint Ideas

Ranch Style Exterior Paint Ideas  Ranch hjem er kjent for sine rene linjer, lave profiler og uformell følelse. Denne arkitektoniske stilen var spesielt populær fra 1940-tallet til 1970-tallet, da amerikanerne begynte å nyte sin nyfødte velstand og flocket til forstedene. Ranchens eksteriørmaling karakteriserte optimismen som gjennomsyret nasjonen med jordiske toner og morsomme popper med lyse farger.

Optimistiske farger

Sherwin Willliams har en linje av '' Suburban Modern '' farger som passer til en ranchestil hjemmet. De inkluderer lyse, solfylte farger som reflekterer optimismen amerikanerne følte etter andre verdenskrig. Eksempler er Stratford Blue (SW 2864), Harvest Gold (SW 2858), Peace Yellow (SW2857) og Burma Jade (SW 2862). 'Suburban Modern' 'er en del av utvendig fargebehandlingspalett, som anbefaler nyanser for ulike arkitektoniske stiler og perioder.

Jordisk palett

Benjamin Moore anbefaler en jordisk palett til et ranchhjem. En naturlig fargevalg krever Interlude (AF-135), som er en solbrun farge, på husets kropp. Dører og skodder er malt Townsend Harbor Brown (HC-64), og trimmet er malt White Dove (OC-17) for en skarp pop.

Bright Naturals

Behr anbefaler flere fargevalg som passer for en ranch- stil hjemme. De fleste av dem har kremaktig, sand, taupe og brunfarge for husets kropp, med aksenter og trim i lysere naturaler. Et eksempel er Wild Honey (760C-3) på kroppen, Chianti (S-H-150) på døren og Mirage White (400E-1) på trimmen. Et annet alternativ er Quail Ridge (ECC-18-1) på kroppen, Blooming Wisteria (ECC-18-3) på døren og Pebbled Shore (ECC-18-2) på trimmen.

Andre artikkelen

Hvordan finne kubiske kvadratfot av et hus
Hvordan gjorde NASA Test Memory Foam?
Hvordan Tape en Drywall Box
Den billigste måten å isolere en garasje
Renoveringsideer for små baderom
Bygg koder for en Wood Deck
Slik installerer du ledningsledning
Hvordan lage solceller hjemme
Hvordan beholder jeg fargen på pressede blomster?
Kan du bruke laminatgulv utenfor?
Slik installerer du kjøkkenteller
Slik installerer du et rustfritt stål kjøkkenvaske
Slik installerer du en walk-in-dusj
Drop Ceiling Ideas for riktig belysning av belysning
Installasjonsinstruksjoner for badekar og dusjutstyr
Hvordan brenner jeg Saltillo?
Hvordan kutte Marble Tile for en Wall Application
Hvordan trekker jeg inn en lysekrone?
Hvordan Cap den åpne enden på Crown Molding
Hvordan å klynke et barn tak