Remodeling ideer for en Teen Room

Remodeling ideer for en Teen Room  Remodeling en tenåring s rom er ikke alltid stressende, og regnskap for å endre smak er en måte å holde alle glade. Et stilig utseende som gjør at tenåringen din kan vises 'kul' er en side som lånes fra 1960-tallet. Kjøp, lag eller raid loftet for 'ekte' tilbehør. Bruk samme veggmaling for ungdomspiken og gutten, men la dem diktere resten av innredningen. Skygger av turkis imøtekomme nesten ethvert design.

La solen skinne i et 1960-talls rom

Mal eller kjøp en gigantisk veggmaleri med ord som 'fred', 'drøm', 'tro' og 'kjærlighet' i fargede farger, mønstre og blandede skrifttyper. Plukk opp noen få levende farger fra kunsten til et sengeteppe å gå over slipsfarget og blomsterkraftark. Ta et par dekorative puter med indisk-inspirert speilet på sengen, og Sett et taklampe med en stor runde papirskygge, sett solsikkehager på baksiden av døren for klær og heng et ekstra gardin med pop-top-faner foran gardiner. En lava-lampe sitter på bokhyllen og en innrammet svart lyspost går på veggen bak den.

Et rom for å endre smaker

Moderne modulære møbler er slanke og moderne i en ungdoms rom , og du kan bytte den ut uten en stor investering når smak endres. Se etter en lav Corian- eller hvitt-ferdig sengplattform, fleksible hyller du kan stable eller spre seg ut, og en panneflate som bretter seg ned eller strekker seg fra et lagringsstykke. Kjøp en garderobe på hjul som bruker en sammenleggbar skjerm eller gardin for å dekke et hengende skap eller bruke synlige, åpne hyller med kurvkurver for å holde gensere, jeans og tilbehør. Velg et fargeskjema med sprut, som dyprosa med hvite og tynne aksenter, eller bruk sengetøy og utskiftbare, vaskbare gardiner i to eller tre forskjellige mønstre og fargevalg for å forandre utseendet på vilje. Heng et stort oppslagstavle for at rommet ditt er i stand til å designe slik som ånden dikterer. Hold godt ute på gulvet eller bruk området tepper som du enkelt kan bytte ut.

Kjønn Nøytral veggfarge

Mal veggene turkis , og fyll resten med råd fra ungdomspiken eller gutten. For jenter kan et hytte-stil soverom inkludere sommerfuglark, papir mache-blomsterskulpturer på veggene, et utsmykket stående speil og en bleknet lappeteppe over en hvit skåret sengetøy En polka dot teppe eller en liten, blek orientalsk teppe ser bra ut på et hvitt malte gulv eller polert tre. En antik eller brukthåndkle får et nytt liv med en blomstret tapetforing og en distressed og crackle-glasert jobb. En gutt ' s rom får et veggmaleri av gigantiske surfbrett, denim sengeteppe og pute skum, falmet denim bean bag stoler og et metall skrivebord på rødt filskap. Lerret eller chambray Roman nyanser er et pent utseende, og et flettet teppe ved sengen er lett å rengjøre.

Andre artikkelen

Epoxy Bathtub Repair Supplies
Slik monterer du maskinvare for en håndklestativ
Hvordan installere Wood Trim på ulige vegger
Stucco Painting Tips
Slik slår du ditt hjem med solceller
Instruksjoner for Gambrel u0026 Metal Roofing
Romex Wire Informasjon
Wall Paint Color Guide
Hva er galvanisert stål?
Slik bruker du en teksturpistol
Hva er Post u0026 Beam Framing?
Hvordan endre retningen av et tregulv
Slik bruker du D-støping som trappnose
Hvordan å rengjøre sement fra pavers
Hvordan velge mottakskasser
Mannington Bathroom Tile Ideas
Hvordan bygge et Solar Collection Panel
Backsplash ideer med granitt benkeplater
Hvordan Renovate et kjøkken
Slik reparerer du en Dewalt batteripakke