Rustikk maling ideer for vegger

Rustikk maling ideer for vegger  Hvis du vil gi ditt hjem et sjarmerende, rustikt utseende som minner om en hytte eller tømmerhytte, begynner du med veggene dine. Mens gammeldags gyngestoler og bord laget av gnarled wood igjen uferdige kan bidra til å skape et rustikt utseende, slike ting kan bli kostbare, mens maling er relativt billig og krever litt mer enn litt tid og energi fra din side.

Faux Textured Vegger

Maling kan brukes til å skape en illusjon av tekstur på veggene dine. Velg en nyanse som bringer ut fargen på tregulv, for eksempel sennepsgul eller mørk rose. Velg deretter en lignende farge til den første, men i en litt lysere eller mørkere fargetone. Rull på en farge på veggene dine. Etter det tørker, bruk en svamp eller fille for å bruke den andre fargen. Dyp laken lett i malingen og 'skrubbe' den på. Ikke bekymre deg for å dekke hver tomme av veggene, ideen er å la den første malingen farge vise seg perioder.

Aged Walls

Ta inspirasjon fra et gammelt trehus med utvasket farger laget av naturlige fargestoffer Velg en bleknet hvit eller blek grønn, eller gå til en antikk blå og hvit kombinasjon. Lag et gammelt, slitt utseende ved å gi veggene et lag med blå maling, la det tørke, og legg til et annet lag. tørker, skrubbe vegger i en opp og ned bevegelse med en myk klut dyppet lett i den hvite fargen. Det resulterende utseendet er en blå farge den tiden har falmet bort på steder.

Jordstoner

Mørk, murstein røde og andre varme jordfarger kan gi rommet ditt en rustikk følelse. Hvis du føler deg eventyrlystne, bruk malerens tape for å skape utseendet på en murvegg. Tapp bare av mursteinstørrelser og bruk maling med en svamp. Imidlertid unngå brannmotor røde. Mørke beige og brune skaper også en varm, hjemmekoselig følelse. Pass på at veggene utfyller andre farger i rommet, så vel som eventuelle tilstøtende rom. Vegggrenser og stenciler i rustikke motiver kan også legge til visuell interesse.

Andre artikkelen

De beste malingsfarger for master soverom
Hvordan velge elektrisk ledning
Hvordan Lim en Bellawood Flytende Gulv
Dekorere farger og stemninger
Om Fireclay Kjøkkenvasker
Hvordan lage en benkeplate for granitt
Hvordan Stain Waxed Hardwood Floors
Hvordan reparerer jeg et fargespor i en orientalsk teppe?
Hvordan installere Real Wood Flooring
Steg-for-trinns måte å bygge skap i garasjen
Hvordan lage en liten trappstolpe
Horse Saw Instruksjoner
Hvordan bygge din egen Antler bordlampe
Slik legger du Marble Mosaic Fliser
Fargevalg for huskledning
Hvordan identifiserer jeg gammelt takisolasjon?
Feng Shui: sørvestlige farger
Hvordan kutte ut en skadet flis
Slik bytter du utvendig dør og ramme
Slik setter du opp et kommersielt kjøkken