Slik arrangerer du et barns rom

Slik arrangerer du et barns rom 

1.

Sett barnesengen først i rommet. Rundt krybbe er vanligvis plassert i midten av rommet, spesielt hvis barnehagen er stor. Plasser krybben mot en solid vegg som ikke går tilbake til et bad, kjøkken, støyende gate, støyende nabo eller annen støynivå hvis du har en vanlig rektangulær krybbe. Barnesenget skal vende mot døren, men ikke sitte rett foran den, og det bør ikke være et vindu over krybben da vinduer utgjør sikkerhetsfare for små barn.

2.

Plasser din gyngestol i nærheten av krybben, for eksempel i et hjørne dersom krybben er plassert mot midten av en vegg. Det skal være nok plass for deg å sitte, glide, rocke eller flytte, mens du er nær nok til å overføre babyen fra stolen tilbake til barneseng med så liten forstyrrelse som mulig.

3.

Sett opp skiftbordet i nærheten av krybben for enkle midjebyttendringer eller bare inne i barnehagedøren for å gjøre det lettere å kaste bort skitne bleier eller bytte barnet hvis du var i et annet område i hjemmet ditt. Uansett bør skiftbordet plasseres mot en vegg innen rekkevidde av bleier, kluter, pulver og andre bleie-skiftende forsyninger.

Sett barnets kommode eller brystet mot en vegg der den er ute av veien, men gir lett tilgang. Bruk kommode til å sette opp babyskjermen, lampen eller annen elektronikk hvis du kan plassere den foran strømuttakene. Dette vil holde ledninger og utløp ut av veien og ut av barnets rekkevidde.

5.

Installer flytende hyller på veggene over kommode eller byttebord hvis du trenger mer lagringsplass høyt. Legg horisontale hyller mot veggen hvis du har plass. Dette vil gi deg et sted å lagre babyens leker og bøker hvor han kan nå dem når han er mobil. Velg et hyllesystem som også kan fungere vertikalt for å frigjøre gulvplass når han er eldre og høyere.

Legg til tilbehør i hele barnas barnehage for å skape en fargevalg eller tema, og gjør rommet vennlig og innbydende for babyen din.

Tips og advarsler

 • Bruk møbler av høy kvalitet som går fra babymøbler til småbarnsmøbler til tenåringsmøbler hvis mulig. Dette vil spare deg for penger i det lange løp.
 • Fargen eller flekken på barnehagemøbler bør utfylle stilen og temaet du er dekorert med.
 • Sikkerhet må være prioritert i ditt barns rom. Vinduer, stikkontakter og strenger eller ledninger (som de som vanligvis finnes på gardiner eller persienner) kan bli farlige for en liten.
 • Sikre tunge møbler, for eksempel høye kommoder eller bokhyller, til veggene for å forhindre brikkene fra å kunne falle hvis barnet klatrer på møblene.
 • Sikkerhet bør være den viktigste faktoren i oppsettet til babyens barnehage. Ordne møblene på babyens rom for å optimalisere ledig plass, hold barnet ditt trygt og få romstrømmen, noe som sannsynligvis vil resultere i at babyen hviler bedre. Enten du bruker den gamle kinesiske praksisen til Feng Shui eller ikke, bør plasseringen av babyens møbler reflektere andre faktorer, for eksempel hvor døren er eller hva som er på den andre siden av hver vegg.

  Andre artikkelen

  Slik laster du en Campbell Hausfeld neglpistol
  Hva er klasse D Felt papir?
  Hvordan Trim en Louvered Bifold Door
  Typer av utvendig dørkonstruksjon
  Slik monterer du et innlegg på en betongportal
  Hvordan bygger jeg en murmur?
  Slik Layout Tile gulv
  Hjelp med en oljeovn
  Slik installerer du Click Flooring
  Tips for å bygge på en festmur
  Hvordan klippe trykkbehandlet tømmer
  Direkte Vent Vs. Skorstein
  Typer av trusser brukt i konstruksjon
  Slik kutte du en granittplate med en skiltsag
  Sandstein og Forvitring
  Ideer for å oppdatere en kjeller
  Slik installerer du Asfalt Roll Roofing
  Kule ting å kjøpe for et utendørs kjøkken
  DIY Leveling Base Cabinets
  Hvordan bygge buer ut av gips