Slik viser du fylte dyr i et barns rom

Slik viser du fylte dyr i et barns rom 

1.

Trekk de fulle dyrene babyen din synes å ha mest mulig forbindelse med fra samlingen, og legg dem på et fremtredende sted, som gyngestol, skiftbord eller kommode. Hvis samlingen er stor, trekk bare en eller to favoritter ut.

2.

Sett fylte dyr rundt i rommet hvis samlingen er liten. Sett noen store utstoppede dyr på gulvet. Plasser mindre mellom bøkene og andre gjenstander på en bokhylle, kommode eller hylle.

3.

Monter en serie hengende lommearrangører for å feste utstoppede dyr i. Pocket arrangører er lange, brede striper av stoffer med ulik lommer sydd på forsiden. Disse arrangørene er laget for å henge bak dørene og beholde barnehagen essensielle i orden. De kommer i en rekke stoffutskrifter og kan vise en liten --- men voksende --- utstoppet dyre samling. Du kan legge til en annen arrangør på veggen når det er nødvendig.

4. Bruk en stor oval gulvkurv for å ordne en dyreformet dyreinnsamling. Sett dyrene inn i kurvens føtter - først slik at de 'sitter skulder-til-skulder og peker ut over felgen. Etter hvert som babyen din vokser, kan hun lett nå og leke med dem.

5.

Heng hyller lenge nok til å holde alle de spesielle fulle dyrene --- vintage bamser eller elskede gaver, for eksempel --- og sett dem sammen.

6.

Overvei å bygge spesiell lagring for ekstra store samlinger. Installer brede hyller med en kort kant rundt hele rommet, nær taket. Sett hvert utstoppet dyr slik at det sitter over randen av hyllen ned i rommet. En annen måte å vise en stor kolleksjon på er å utnytte den øverste overflaten av en kommode eller armoire og stable de utstoppede dyrene. Start med den største fulle dyr på bunnen. Legg til rader med gradvis mindre dyr til bare de minste gjenstår. Ta dem inn i de små mellomromene mellom de andre dyrene.

Tips og advarsler

 • Ikke forlatt fulle dyr i en barneseng med en baby, som ekstra puter, tepper og gjenstander som fulle dyr øker barnets risiko for plutselig barnedødssyndrom (SIDS).
 • Et barns rom virker ufullstendig uten noen utstoppede dyr for å gi det en gnist av personlighet. Ofte begynte det som en samling av en håndfull bamser eller fulle kaniner raskt å bli en fulldyrket menagerie. et barns rom avhenger av størrelsen på samlingen, møblene i rommet og ledig plass.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Metal Studs
  Trinn for å bygge et sett hjemme
  Slik starter du en gasspeis
  Hvordan bygge en betong geodesisk dome
  Hva er Loftisolasjon?
  Kranhåndtak Typer
  Trafikk Master Laminatgulv Instruksjoner
  Hvordan velge Granit Counter Tops
  Slik måler du på Trim på Vindubue
  Online interiørdesign og layout
  Typer Paint Mixers
  Slik legger du laminatgulvplanker
  Bygge kompost låne planer
  Holdbarhet for oppbevaring av sitronsaft
  Slik legger du til en utendørs lyssensor til et lys
  Grunnleggende om Peis Konstruksjon
  DIY Badekarfliser
  Gjør det selv: Bygge Terrass Skjermer
  Hvordan male en metallstøping
  Slik installerer du dusjhyller