Southwest Patio Ideas

Southwest Patio Ideas  Gi terrassen din en sørvestlig følelse med fargerike planter, aksentstykker og funksjoner som minne deg om en fredelig, rolig kveld i New Mexico eller Arizona. Bytt ut puter til de som har klassiske amerikanske indiske mønstre, eller velg en putefarge fra ørkenpaletten av sand, salvie, kaktus og terrakotta. Legg kaste med dristige blues, røde og gull på en pute for å avverge en kveldsløshet.

Brannfunksjon

Ta sørvest stil til terrassen din ved å installere en innebygd kiva peis eller med en bærbar chiminea. Laget av tradisjonelle materialer av stukk og leire med store avrundede baser og en skorstein, var disse brannkildene en gang brukt til å lage mat, varme terrassen og legge til sørvestlig atmosfære. Hvis du velger portabilitet, er chiminaer tilgjengelige i bord- og gulvmodeller, som sitter i smijernivåer. Chiminaer laget av jern og aluminium gir holdbarhet, men hvis du vil ha ekte sørvestlig stil, hold deg i klassisk leire.

Veggkunst og fontener

Heng veggkunst som skildrer sørvestsol eller populære Zuni og Navajo-symboler, for eksempel Kachina eller Kokopelli. I leire, flis eller smijern kan disse stykkene henges på en solid vegg eller gjerde. Et annet veggalternativ er å installere en liten flis eller leirefontene. Flatmonterte, veggmonterte modeller legger til beroligende lyder av vann til rommet. Elektriske modeller trenger bare å bli fylt med vann og koblet til et passende utendørsuttak for å legge til øyeblikkelig atmosfære på terrassen.

Planter

Ta med planter som har fargerike blomster og vinstokker i sørvest. Planter dem i et stort utvalg av leire og glasspotter, og legg dem på terrassen og plantestativene. Plasser pottene i grupperinger og i forskjellige høyder for å legge til interesse. Velg pottefarger som pop, for eksempel lyse blues, eller appelsiner og gulger funnet i en sørvest solnedgang. Hibiskus, trompetvin, gule roser, lobelia, bougainvillea og jasmin fungerer godt for blomstring av plantevalg. Ta med sukkulenter for å legge nyanser av salvie grønn til terrassen. Aloe vera og blomstrende is plante fungerer godt.

Andre artikkelen

Slik installerer du Diamond Pattern Tile
Installere et Egress-vindu i kjelleren
Hvordan skikkelig kutte Crown Molding med en Compound Miter Saw
Hvordan gjøre billige kjøkkenrenoveringer
Hvordan installere Vinyl Gulv Under Floor
Slik bruker du svart eik for tømmer
Hvordan å kle en peis mantel
Hvordan justere en dusjdør
Sikkerhet for heiser
Typer av moderne designbelysning
Slik fjerner du gamle Vinyl Gulvbelegg
Hvordan fungerer et tankless toalett?
Slik spiker du en tunge u0026 amp; Groove Ceiling
Hvordan bygge en 10x10 dekk
Tips for kutte marmor
Slik installerer du en parkettgulv
Slik bytter du et toalettlokk
Slik remodeler du et kjøkkendesign
Hvordan installere Wide Pine Flooring
Slik installerer du en dør på en glassfiberdusj