Sunroom Design Ideas

Sunroom Design Ideas  Et solrom gir deg muligheten til å nyte skjønnheten til din egen bakgård uten å lide av sommervarmen eller vinterens kulde. Den naturlige skjønnheten som skinner gjennom de store vinduene i rommet tjener som bakteppe til interiørdesign. Noen design ideer til solseng kan forsterke avslapping og nytelse av rommet.

Farge

Lette, nøytrale farger fungerer godt i en solromdesign for veggfarge, møbler og gulvmaterialer. De lettere fargene holder temperaturkjøleren om sommeren når solskinn går i de store vinduene. Lysere nyanser åpner opp rommet og hjelper den til å virke større og full av lys. Bruk naturlige farger som bløtgul og lysegrønn for å skape et naturlig miljø i rommet som koordinerer med det naturlige miljøet utenfor vinduene.

Vindubehandlinger

Selv om formålet med et solrom er å slappe av og nyte det naturlige skjønnheten i bakgården i komfort, kan det være lurt å installere persienner på vinduene i solsalongen. Persienner lar deg begrense mengden sollys som kommer inn i rommet. Vinduene er et fokuspunkt i rommet og bør ikke skjules bak store gardiner og gardiner. Bruk gardiner for å forbedre vinduets utseende, men ikke å dekke det opp.

Møbler

For å bestemme de beste møbler for solseng, vurder hvordan du skal bruke rommet ditt. For eksempel vil tradisjonelle polstrede møbler med myke puter skape en stueatmosfære i din solsalong. Hvis du planlegger å bruke rommet som et sted å slappe av og eliminere stress, er myk stue møbler et godt valg. Solen som du bruker for å servere lunsjer eller middagsselskaper, virker godt med hagemøbler.

Tilbehør

Benytt sollyset i solrommet for å få tilgang til planter. Du kan bruke vann fontener for å skape en rolig atmosfære i avslappende solseng. Blomster kaste puter og bilder på veggene legger til den naturlige skjønnheten i rommet.

Andre artikkelen

DIY walk-in dusj
Miter Saw Guide
Hvordan kutte en dørpinne til en tregulv
Underjordisk Vanntank Installasjon
Kostnad for kalksteinfinér Vs. Murstein
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Rustforebyggende midler for stålrør
Trimalternativer for utvendig vindu
Bruksområder for rustfritt stålrør
Hvordan rengjør jeg et gammelt glassmaleri?
Interiør Rustikk dekorasjon
Slik filtrerer luftkondisjoneringsventiler
Slik bytter du T-111 sidespor på huset
Isolasjons Tips for Sikkerhets Storm Dører
Slik setter du en ringboringsmåler
Hvordan kutte Timber for Log Home
Hva er fordelene med naturlige gulv?
Slik fjerner du dekkflekk med kraftvask
Hvor høy skal en biljardbordslampe installeres?
Slik borer du med en murbit