Svarte romdekorasjoner for en baby

Svarte romdekorasjoner for en baby  Bruk svarte dekorasjoner i babyens rom for en dristig innvirkning som spiller av lysere eller lysere farger. Kontrasten vil sannsynligvis stimulere babyen din og skille seg ut i barnehagen. Begrens mengden svart du legger til i rommet hvis du ikke ' t vil ha for mye av den mørke farge.

Møbler

Svart babymøbler vil skille seg ut mot hvit, rød, aqua, krem, varm rosa, gul, blå, grønn, lilla eller annen farge. Begrens mengden svart du bruker andre steder i rommet hvis du velger svart møbler. Mal møblerne svart og hvitt for et annet utseende. For eksempel kan krybben ha en svart base med hvite spindler, dressoren kan være hvit med svarte skuffefronter, og hyllene kan være svarte med en hvit bakgrunn.

Vegger

Mal veggene hvite, krem, beige , blekrosa, blekblå, rosa, aqua, lime grønn, salvegrønn, lavendel eller rød hvis du vil at dine svarte møbler skal 'pop'. Bruk et svart og hvitt mønster, som striper, geometriske former, polka dots, damask eller et blomstermønster på en vegg som aksentvegg. Et annet alternativ er å male en svart ramme rundt i rommet. Vurder å male den nederste tredjedel av veggene med tavlefarge og de øvre to tredjedelene i en lysere, nøytral nyanse hvis du vil legge til noe svart på veggene, samtidig som det er barnevennlig og innbydende.Svart og hvitt bilder mattet i sorte rammer er en annen måte å kle opp veggene med svarte dekorasjoner. Bruk treblokker, skrellestikker eller svart maling for å stave ut babyens navn over barneseng. Mal en svart ramme rundt navnet hans eller heng en tom svart ramme for en dramatisk, men personlig touch.

Linens

Barnevennlige svart-hvite krybbe sett er tilgjengelige i mange mønstre. Bland og match forskjellige svart-hvite mønstre med ulike materialer for å skape visuell interesse og legge til tekstur. Legg til et par tilbehør, for eksempel puter eller fryns med en tredje farge for dekorasjon. Bruk svarte trimmede gardiner og tepper for å fortsette fargeskjemaet og knytte hele rommet sammen.

Tilbehør

Stryk svart tilbehør gjennom babyens rom for å forene plassen . Heng en mobil over barneseng med forskjellige svarte mønstre eller gjenstander, som zebras eller kyr. Legg en svart pute til gyngestol eller skiftbord. Bruk svarte kleshengere i skapet hennes. Sett svarte kurver eller hyller på hyller for å holde ekstra klær, forsyninger, leker eller bøker. Tilbehøret ditt kan inneholde en annen farge, for eksempel hvit, for å myke effekten av alle de svarte.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en aluminiumsramme
Betong reparasjon reduksjon
Hvordan å resirkulere asfalt tak helvetesild
Gratis Solar Water Heater Plan
Definisjon av Flagpole Spear Top
Slik fjerner du bakgrunn og bakgrunn Lim: Spar hundrevis av dollar
Hvordan lage dine egne planer for gratis
Produkter til Resurface Laminat benkeplater
Slik festes en stige til en rack
Slik installerer du Lag Bolts
Går cashewnøtter på trær?
Hva er de forskjellige typer kjøkken tellere?
Hvorfor trenger vi såpe for å få olje av våre hender
Slik monterer du braketter for en flatskjerm-TV til fjellstene
Slik installerer du porselen gulv
Kids 'Møbler og rom dekorasjoner
Hvordan finne og kjøp billige verktøy
Hvordan lage kjøkkenskap gul
Hvordan bygge Overhead Storage Racks
Typer av benkeplate tilgjengelig