Tropiske dekorative ideer til badet

Tropiske dekorative ideer til badet  Badet er sannsynligvis et av de eneste stedene i ditt hjem hvor du kan oppnå fullstendig privatliv. I tillegg er ditt bad ikke bare et sted hvor du går for å starte og avslutte dagen, men et sted hvor du kan finne stille i en hektisk dag. Hvis du ønsker å omforme badet ditt, gjør det til et avslappende tilfluktssted ved å dekorere det i en tropisk stil.

Fargepalett

Sett scenen for ditt tropiske bad ved å velge en fargepalett. Tropiske design bruker enten lyse farger eller jordiske, dempet farger. Hvis du vil ha en forfriskende opplevelse hver gang du kommer ut på badet ditt, går du med lyse farger, for eksempel laks, krøll og pulserende oransje. For et mer dyptgående utseende, bruk et fargevalg som reflekterer bleke toner, for eksempel himmelblå, salvegrønn og sand. Uansett hvilken palett du velger, kan du ta med fargene inn i badets maling, fliser og tilbehør.

Naturlige elementer

Naturelementer er en viktig del av tropisk design. Sett et glasskarvaske på toppen av en kirsebærtre forfengelighet. Bruk travertin eller glass mosaikkfliser i dusjen, på veggene eller på benken. River rock er en ideell erstatning for fliser som passer godt inn i den naturlige stemningen i tropisk design. Bruk smørejern eller messingkraner og knotter i dusjen og på vasken.

Belysning

Sollyset er overflod i tropene, og det bør også i badet i tropisk stil. Hvis du har vinduer i rommet, er du et skritt foran spillet. Dekk dem med bambuspersienner eller plantasjeskodder, som gir privatliv, mens du fortsatt lar sollyset komme inn. Hvis rommet ikke har vinduer og det er mulig å legge til ett eller til og med takvindu, gjør du det. I tilfelle at det ikke er mulighet for å legge til vinduer, kan du belyse badet ditt med kunstig lys. Innfelt belysning installert over viktige områder, for eksempel dusj og vask, vil gi plassen en varm glød. Hang wall sconces med bambus nyanser på veggene.

Tropiske Tilbehør

Fullfør utseendet på ditt tropiske bad med tilbehør. Et vevet dusjgardin gir seg godt til designen. På gulvet plasser du en jute eller en seagrass-teppe. Bambus er et materiale som ofte finnes i tropene. Du kan innlemme materialet i tannbørste og såpeholdere eller legge en levende bambusplantasje i en stor urne og plasser den på gulvet. Fyll glassvaser eller boller med skjell og seaglass. Bilder av tropiske landskap som ligger på veggene, vil hjelpe deg med å flykte.

Andre artikkelen

Tips om å installere preget bakgrunnsbilde
Rustikk Trim u0026 Molding Ideas
Bøker om baderom Remodeling
Hvordan installere Wall Tile på et bad
Slik installerer du varmtvannsplanker
Hvordan erstatte Shingle Roof med Metal Roof
Hvordan finne en drill bit punkt vinkel
Kunstbelysningsteknikker
Keramiske Backsplash Ideas
Hvordan å bo i en trailer til du bygger huset ditt
Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
Fakta om remskiver
Hvordan bygge en peismur
Hvordan lage et boligbygg
Slik Soundproof Drums ditt rom billig
Slik legger du linoleum på betong
Informasjon om underjordiske hjem og miljømessig bærekraft
Hvordan installere et bad taklampe varmeovner
Små skapede ideer
Modulære hjemmeproblemer