Unike måter å male og dekorere et nytt barns rom

Unike måter å male og dekorere et nytt barns rom  Når du bringer hjem en ny baby, om barnet er ditt første eller en av mange, vil du naturligvis gjøre det nye babyens rom så friskt og innbydende som mulig. På samme måte som hvert barn er unikt, er hvert barn plass kan også være unikt. For å hjelpe en ny malingsjobb for å få et nytt barns rom og for å gjøre det relativt vaskbart, bør du vurdere å bruke en halvglanset eller matt finish.

Diamantmønster

Likeledes som veggmaling ikke må være pastell rosa for jenter eller blå for gutter, må veggmaling ikke være en eneste farge overalt. Du kan la cribsengetøyet du liker, hjelpe deg med å bestemme et fargeskjema. Du kan for eksempel trimme vinduer og dører i en fargefunksjon i babyens quilt for å knytte romets elementer sammen.


En annen teknikk for å variere utseendet på en ny babyens rom uten at den malte overflaten virker rotete er å male en vegg opp til høyden på en stolskinne med et mønster. For å gjøre det må du male hele veggen opp til stolens høyde i en farge. Etter at grunnfarge har blitt grundig tørket, merk muren med malerens tape langs diagonale linjer. Lakk hverandre diamantform i en annen komplementær farge. Du kan bruke samme diamantdesign på en malt dresser bak skuffens trekkknapper for å koordinere designet .

Stripes

En lignende teknikk er å bruke striper enten under eller over stolpehøyde og en solid farge på den andre siden av stolen. Ved å begrense ditt område, reduserer du risikoen for at stripene dine går galt Lag et mønster av striper på veggen med malerens tape. Som et eksempel kan du velge striper med samme bredde, eller du kan ønske å ha subtile nyanser av farge i tre bredder av striper. For et seilbåt tema er ingenting ganske så allsidig som en skarp ren blå, brun og hvit striping teknikk. For den ikke-stripede delen av rommet, kan du ønske å velge en nøytral farge, for eksempel en elfenben eller off-white. Du kan gjenta stripens farger i fargene du velger for gardiner, ruffles, puter og veggdekorasjoner.

Stencils, Borders and Freehand Drawings

Stencils er tilgjengelig i maling og oppussing butikker i en rekke mønstre . Vurder dem nøye før du setter på veggene. Du kan gjøre en prøvekjøring ved å male på tungt papir eller papp.Bakgrunnsrammer er også tilgjengelige i design som passer til et nytt barns rom. Bilder av babyfotspor og håndtrykk, sirkusdyr, nyanser, sommerfugler eller fotballkuler er bare noen få av de spesielle ferdige babyrommet aksenter tilgjengelig.


Hvis du liker å tegne, kan du lage dine egne stenciler. Hvis du kutter enkle mønstre , for eksempel stjerner eller prikker, ut av en kjøkkenvamp, kan du dyppe dem i maling, klemme ut det meste av maling og bruke designene i en litt kontrastfarge. Prøv igjen denne metoden først på papir eller papp for å forsikre deg om du liker utseendet.

Andre artikkelen

Ulemper med en Tankless varmtvannsbereder
Hvordan Spray Drywall Texture Med En Airless Sprayer
Slik legger du Beadboard til kjøkkenskap
Slik Cure Fresh Cut Slabs of Wood
Dekorative Smijern Veggart
Komponenter av persienner
Slik måler du en flisebelegg
DIY: Garasje til drivhus
Hvordan lage Crown Molding Corners
Hva er standard garasjeportstørrelser?
Hvordan porselen fliser er laget
Hva er tre verktøy som brukes til å måle vinkler?
Hvordan kutte små fliser
DIY: Kjeller Gulv
Hvordan bruke Navy Blue og Burgund i et soverom
DIY Kitchen Tile Backsplash
Utvendige dørideer
Hva brukes Alpha Gypsum til?
Fargeideer for et Ranch-stilhus
Hvordan finne enkle lagringsløsninger for små baderom