Woodworking Ideas for Interior Walls

Woodworking Ideas for Interior Walls  For å oppdatere nesten hvilket som helst rom, bruk trebearbeiding i interiørdesign. Hver ide gir en mulighet til å bruke verktøy og praktiske teknikker for å bytte vanlige tre til en vakker vegg som enten kan være den perfekte bakgrunnen eller fokuspunktet. Bruk trebearbeiding ferdigheter til å lage et overflate tema, som en kornete tekstur, som du kan duplisere. Du vil trenge tilstrekkelig materiale til å dekke alle indre vegger i et enkeltrom.

Tre strips

En enkel måte å lage et dekk på for innvendige vegger er å kutte rå tømmer, som kan komme i store ark, til ensartede striper . Hvis du kjøper tømmer med naturlige gashes og knuter, kan du flekke trebåndene for å bevare disse merkene. Du kan til og med laminat tre stripe deg selv for å beskytte dem mot fuktighet og gjøre dem enklere å rengjøre. De resulterende stripene passer tett sammen, som krever liming eller spikring for montering, akkurat som tresettpakker som er tilgjengelige i hjemmet forbedringsbutikker.

Mønsterpanel

For å lage et gammelt verdens stilutseende i et rom, kjøp high-end tre og mote den inn i en skjema med mønstrede paneler. For eksempel lage en liten størrelse av paneler (for eksempel 2 meter høy) for repetisjon langs basen av hver innervegg. Velg en lengre panelstil (for eksempel 6 fot høy), for gjentagelse langs den øvre delen av hver innervegg. Du kan opprette et tilpasset panel for en del av rommet, for eksempel et panel som dekker veggplassen over en peis.

Stenciled Wainscoting

Du trenger ikke å lage belegninger for hele overflaten av interiøret Wainscoting tilbyr en mulighet til å bruke trebearbeidingskompetanse for å produsere et utsmykket mønster av veggkledning. Kjøp eller lage bilderammer. Bruk tremaling og stenciler for å lage et design, som løvrike eller blomstermønstre, innenfor den ensartede rammen av hver Bruk mer enn en stencil, hvis du vil, å lage to forskjellige design, og skift deretter disse to designene (hvert annet panel). Ikke glem å forsegle trefargene slik at designene ikke slites av.

Andre artikkelen

Slik dekker du kjøkkenbenkene
Hvordan lage grommet vindu behandlinger
Hvordan Antique en ny peis mantel
Hvordan montere antikk maskinvare på en moderne dør
Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
Wood Siding Tools
Kan du sette tregulv på betonggulv?
Slik prissetter du et rom
Hvor høy skal jeg henge mitt yttervegglampe?
Typer av tak
Interiørdesign ideer for en walk-in garderobe
Slik installerer du gassbrannslogger
Typer av rørfittings
Bubblende akvariumdekorasjoner
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Hva er meningen med Scupper?
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
Hvordan Estimere Grus behov for en kjørevei
Hvordan å designe for små områder