Slik legger du en pris på et vindu med trepersienner

Slik legger du en pris på et vindu med trepersienner 

1.

Monter trepersiner enten innenfor eller utenfor vinduskarmen. Montering av persienner inne i vinduskarmen gir mulighet for en flush monteringsflate og forhindrer at persiennene forstyrrer installasjonen av valansen. Montering av persienner utenfor vindusrammen vil redusere lysgapet og gi mer dekning, men vil stikke ut av rammen.

2.

Mål avstanden som trebjelken stikker ut fra omgivelsene vindusdeksel. Dette kan ikke være aktuelt hvis persiennene er montert inne i en vindusramme, noe som gjør det mulig å bruke en spolventil. Hvis trepersienner er installert utenfor vindusrammen, bør dybden på den blinde maskinvaren bli innkvartert under valansen. Denne dybden på en valance kalles retur og skaper et sidepanel på valansen som vil vikle rundt og skjule siden av den fremspringende blind. Denne dimensjonen vil diktere den totale dybden eller returverdien din vil kreve.

3.

Bestem bredden og høyden for vinduvaluen. For å sikre et rent og ferdig utseende, installer du valansen over den eksisterende vindusrammen. Mål bredden på vinduet, inkludert vindusrammen. Bredden på valansen vil være lik denne dimensjonen for å linje opp med vindusrammens ytre kant. Høyden på valansen vil bli bestemt av vinduets høyde. Avstanden fra minimum 12 tommer fra vindusrammens øverste kant, skal valansen være omtrent en fjerdedel av hele vinduets høyde. Høyden på valansen vil også avhenge av hvor mye dekning du trenger. Forsikre deg om at vindusrammen og blinde maskinvaren er dekket av valansen.

4.

Installer valance flush med utsiden av vindusrammen. Følg produsentens installasjonsinstruksjoner. Linj opp toppen av valansen med toppkanten av vindusrammen. Selv om dette ikke er helt nivå, vil dette muliggjøre at valansen vises i forhold til vinduet.

< p>

Tips og advarsler

 • En stoffvalance montert på en trebunn vil gi den ekstra strukturen som trengs for å dekke en treblind montert utenfor. En stoffvalance på en stang vil ikke tillate for retur for å dekke sidene av en utvendig montering blind.
 • Trepersienner er et allsidig og et rimelig utvalg av vindubehandling. Tre louvers som vipper gir ytterligere lyskontroll og er en lett rengjort overflate. Tilgjengelig i en rekke hvite toner eller flis, er persienner et billigere alternativ til tre skodder. Selv om persienner harmoniserer med både tradisjonelle og moderne dekorasjoner, vil de horisontale linjene og det harde materialet være til nytte med en stoffkoordinat. For å myke utseendet og skape ytterligere interesse, installer en stoffvalse over trepersienner.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du husholdningenes teppe
  Hvordan kjøpe Cellulose Isolasjon
  Tre som komposittmateriale
  Hvordan male Exisiting Baderomskap
  Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile
  Forskjellen mellom et modulært og dobbelt breddehjem
  Hvordan erstatte travertin stein gulv
  Slik installerer du laminatgulv
  Hvordan velge nytt tepper
  Hvordan bestemme bakkene
  Hvordan Remodel et Trailer House
  Hvordan å beregne trapp treads
  DIY: Keramisk flislagt benkeplate
  Gjør det selv Residential Solar Panels
  Slik installerer du et klikk og lås laminatgulv
  Hvordan Kutte Plast Tre
  Installasjonsinstruksjoner for dusjbase
  Interiørdesign med Maroon Gulvteppe
  Slik installerer du en baseboard på teppe og flis
  Slik gjenoppretter du en kjøkkenbordstopp med betong