Hvordan velge de riktige knappene for skapene dine

Hvordan velge de riktige knappene for skapene dine 

1.

Sett opp et budsjett for kabinettknappene dine for å hjelpe deg med å velge. De riktige knappene bør også passe budsjettet. Prisintervallet er veldig bredt, starter med mindre enn $1 per knott og går opp til $10 eller mer hver.

2.

Se etter knotter som går med den generelle d u0026 eacute; cor av rommet ditt og skapene dine. Ikke alle knappene stemmer overens med ditt spesielle designskjema. Formen og stilen på knotten må fungere i rommet.

3.

Velg en ferdig farge for kabinettknappen. Dette bør samsvare med den andre maskinvaren i rommet, så vel som din kabinettfinish.

4.

Sjekk ut knappene i person for å teste dem ut. Du burde lett kunne gripe skapskruen uten å pusse fingrene mot kabinets overflate. Formen på knotten skal føle deg komfortabel i hånden og ikke ha noen spisse kanter som vil grave inn i fingrene.

Ta med et eksempel hjemme, hvis det er mulig, for å sammenligne det til skapene dine. Dette kan hjelpe deg med å ta den endelige avgjørelsen om hvilke knapper du skal velge.

De fleste huseiere liker å ha stilige, dekorative skap. Men skapene må også fungere. For eksempel vil knappene du velger for skapene dine, passe perfekt til eller utfylle skapene dine 'stil og farge og være enkle å bruke og holdbare, slik at de kan vare i mange år framover. Å velge de riktige knappene for skapene dine, kan hjelpe deg med å oppnå begge av disse målene.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Mosaic Tile
Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
Hvordan kutte en retur på Cove Molding
Hvordan Fargebelegg Ferdig Betong
Gjør det selv House Siding
Brødbrett Monterings Tips
Hvordan sette Vinyl Siding på en Block Building
Slik lydisolerer du et nytt hjem fra vei
Hvordan legge travertin gulvfliser
Miter Saw Del Beskrivelse
Slik legger du keramiske fliser over gamle benkeplater
Slik legger du en granitt flis counter
Gjør det selv flis trapper
Kostnad for Linoleum Gulv
Hvordan plassere en bygning
Hvordan å fullføre en kjeller trapp
Slik Keramisk Tile En Bad Dusj
Instruksjoner for installasjon av keramisk fliser
Hvordan figurere kostnaden for å male og firkantede føtter
Hvordan male Formica for et Garasje arbeidsbord