Arkitektoniske lysressurser

Arkitektoniske lysressurser  Arkitektonisk belysning er et begrep som ofte benyttes av designere til å referere til kommersielle eller offentlige belysningsstiler. Residential designere vet at disse arkitektoniske teknikkene kan brukes i hjemmebelyst planer. Hjemmeiere kan utdanne seg på disse arkitektoniske belysningsteknikkene, lære om belysningslys og spore de nyeste belysningsutviklingene gjennom profesjonelle interiørressurser.

Arkitektonisk Belysning Magazine

Architectural Lighting Magazine presenterer en online versjon av sitt trykte magasin som inkluderer prisbelønte belysningsdesigner, tekniske trender og de nyeste lysproduktene. Belysningsprodukter presenteres i 12 kategorier, inkludert dekorative, utendørs, downlights og sporbelysning. Prisbelønte lysdesigner inkluderer en lysbildefremvisning som viser belysningseffekter, en liste over produsenter som har benyttet belysningsprodukter og kommentarer fra jurymedlemmene om hvorfor designet ble valgt som en vinner.

Lysets arkitektur

'Lysets arkitektur', skrevet av prisbelønnet designinstruktør og profesjonell lysdesigner Sage Russell, gir grunnleggende informasjon om arkitektonisk belysning. Boken utforsker belysningsoppsett for både boliger og kommersielle applikasjoner som inkluderer en forklaring på lagdeling av lys og de vellykkede belysningsfunksjonene som er vanlige i de fleste rom. Bokens støttewebside inneholder 15 gratis forelesninger som lærer leseren hvordan man bygger en lysplan og skaper innflytelse i et arkitektonisk rom. Boken gir detaljer og diagrammer for å hjelpe leseren til å bygge et lysinnspilt rom.

Lys et rom

Arkitektoniske belysningsideer kan testes i hjemmet før kjøp ved hjelp av Philips 'online' Light a Room '-verktøy. Seere velger et rom --- spisestue, bad, soverom eller annet --- og skru nedlys, vegg kunstbelysning, sconces og lysekroner av og på for å se hvordan de fungerer separat og sammen. Arkitektoniske belysningsteknikker som omgivelses-, brennpunkts- og dekorative lysalternativer kan utforskes og inkluderer bordlampe, anheng og sporbelysning. Dette verktøyet lærer seeren om å bygge lag av lys i hjemmet. Ytterligere tips gir mål og detaljer om hvordan man oppnår det spesielle utseendet som utforskes.

Andre artikkelen

Kabinett Refacing og Refinishing Informasjon
Kjøkken Remodeling Tools
Ingredienser av Fiber Cement
DIY Kitchen Base Skap
Slik installerer du en vindgenerator
Typer av isolerende takhengel
Hva er Polywood?
Slik leser du en landmåling
Hvordan bruke hule veggankre
Hvordan Precast Betong Patio Pieces
Slik remodeler du et rom tillegg
Hvordan bygge en kjøkkenbordstopp
Hvordan lage fargekornet
Prosessen med å bygge ditt eget hjem
Alternativer til Gutters
Propan Tank Location Rules
Hvordan bygge en liten enkel rullestol rampe
Hvordan å refinfinere en rekkverk
Emalje Vs. Porselenvaske
Hvordan figurere kvadratmeter av betong