Cascading Waterfall Fountain ideer for hjemmet

Cascading Waterfall Fountain ideer for hjemmet  Running vann bidrar til å skape et avslappende miljø i hjemmet. Cascading foss fontener relay lyden av trickling vann, og dermed hjelpe deg å opprettholde et lavt støynivå. Det finnes en rekke kaskende fossefontener på markedet, og typen av fontene du velger, bør være passende for rommet du er dekorere. Du kan matche fontenen farger til fargepaletten på rommet ditt ved å velge fontener i en rekke farger og design.

Skifer

Fosser laget av mørk, holdbar stein som skifer kan være en stor aksent til en peis . Skifer kommer i en rekke jordfarger som fungerer bra for et rom innredet i nøytrale farger. Skifer er en type arkrock, noe som gjør det til et ideelt valg for en kaskende vannfontene. Skiferhengende vannfontener er vanligvis konstruert for å tillate vann å kjøre ned steinlag i små trickles. Støyen fra denne fontenen vil være minimal. Plasser skifervannfontenen i et leserom for økt ro.

Gourds

Drikkepølser er en vanlig stil med kaskende vannfontener som fungerer godt sammen med et sørvestlig hjem. Flere gourds pour nedover på tiered plater skaper lyden av en boblende bekk. Støynivået er høyt med denne typen fontenen, siden gourdens form gjør det mulig for vann å samle seg før det kaskader på et lavere nivå. Velg terrakottapannekaker i et hjem med blå, gull eller laksaksenter. Høytrafikområder som foyer, stuer og kjøkken er passende steder for en gourd-fontenen.

Pyramider

Mange kreative alternativer finnes med pyramidefontener. Disse fontene er konstruert med vannstrømmende vulkanstil langs alle sider av fontenen til et basseng ved foten av pyramiden. Iriserende design, opplyst Lucite og betongstein gir aksenter for en rekke hjemmestiler. Bruk en pyramide fontene opplyst av et farget lys på et kontor med moderne d u0026 eacute; cor, eller en iriserende granittfontene på kjøkkenbordet. Allsidigheten til denne fontenen stil gjør det enkelt å plassere i ditt hjem eller kontorlokal.

Andre artikkelen

Hvordan isolerer jeg en uoppvarmet veranda?
Hvordan bruke Caulk pent
Hvordan bygge et innebygd underholdningssenter
Hvordan å rengjøre en vedovn
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
Alternativer til HVAC-systemet
Slik installerer du Home Wind Power
Hvordan lagre laminatgulv
Slik installerer du kjellerfliser
Design ditt nye kjøkken
Hvordan å designe countertop arbeidsområdet
Kjøkken Ideas for en Center Island og Cherry Cabinets
Hvordan måle kvadratfotene til et hus
Slik fjerner du fliser fra et 1920-tallshus
Slik fjerner Hardwood T Molding
Hva er Hook u0026 amp; Loop Sandpaper?
Hvordan lage blomster med perler
Klassisk asfalt helvedesild Installasjon
Hvordan dekorere med Shoji-skjermer bak sengen din
Fordeler og ulemper med stål badekar