Dekorer små soverom for kvinner

Dekorer små soverom for kvinner 

1.

Dekorer ditt soverom med møbler som passer. Hold møbler og tilbehør til målestokk og bruk stykker med rene linjer for et komfortabelt utseende. Unngå overstuffed stykker og stykker med utsmykkede innlegg.

2.

Paint ditt soverom med en farge du elsker. Hvit er ikke det eneste alternativet for små rom. Prøv nyanser av grønt for en følelse av energi. Blå toner er beroligende og fungerer godt i soverom. Gul vil legge varme til soverommet ditt. Lilac og lys nyanser av rosa er andre alternativer for rom med feminin appell.

3.

Velg stoffer som gir rommet et feminint utseende. Chintz gir umiddelbart soverom en myk og koselig følelse. Lace og vintage linens gir et blikk av romantikk.

4.

Heng gardiner som holder rommet åpent og feminint. Heng dem nær taket og på utsiden av vindusrammer. Dette skaper en følelse av romslighet i rommet. Bruk sheers for et lett og romantisk utseende eller velg en swag av blomstert stoff for å forbedre rommets romantiske humør.

5.

Velg tilbehør som forbedrer femininitet. lite soverom fra å se på mindre, hold ut roten. Velg bare de elementene du trenger. Se etter nattbord og servantskapsplater malt i hvitt eller med et ubehagelig utseende for et vintreet, innbygget utseende.

6.

Hang speil i soverommet ditt for å få rommet til å føles større og legge til en romantisk kvalitet. Velg et speil med en ramme som koordinerer med d u0026 eacute; cor for å gi rommet ditt et ferdig utseende.

7.

Velg elementer for soverommet ditt som tjener flere formål. Dekorative eller stablebare bokser gjemmer røtter og hjelper et romfelt forenet. Et koffert ved foten av sengen gir deg et sted å lagre sesongens klær eller sengetøy .

Små soverom er det perfekte stedet å unnslippe dagen fordi de er intime og koselige. En kvinnes soverom som er liten, kan virke som en dekorasjonsutfordring, men det må ikke være. Det viktigste å huske på er at soverommet ditt skal være et tilfluktssted fra resten av verden. Du kan oppnå dekorere et lite soverom med en feminin touch på ingen tid i det hele tatt.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Hardiplank Siding
LED Vs. Incandesent for Home Lighting
Slik festes en dampbarriere til en vegg
Hjemmelaget trerøyker
Slik planlegger du et utvidelsesprosjekt
Ulike flenser
Hvordan kutte Pex Tubing
Hvilke farger av tregulv å velge med gule vegger
Slik installerer du Click Flooring
Slik installerer du Mosaic Tile Sheets
Slik installerer du fliser i våte områder
Hvordan lage et gulv for sliping
Tips om boring 3/4 hull i betong
Hjemmelaget oppbevaringshyller
Hvordan kutte meksikanske fliser
Hvordan lage en Slå på en tregulv
Kjelleravløpsideer
DIY Utvide skumisolering
Hvordan man forsegler meksikanske fliser
Slik bytter du en vaskeskap