Fjerningsteknikker for marmortrapp

Fjerningsteknikker for marmortrapp  Marmor gulv har blitt brukt i århundrer. Dens vakre korn og glatt tekstur gjør det til et av de mest ønskelige gulvmaterialene på markedet. Men på grunn av den glatte overflaten kan marmor være glatt og farlig når den brukes som trappmateriale. Metoden som brukes til å fjerne marmortrappene avhenger av om du vil redde slitebanen.

Sledgehammer Metode

Ta tak i sledhammeren og bruk den som en jackhammer. Du trenger ikke mye kraft for å bryte marmor fordi det sprekker lett. Hvis du bruker for mye kraft, kan du skade trappestrukturen selv.

Vinkelsliper Metode

For å fjerne trappene til dem i en annen applikasjon eller for å selge, må du kutte inn i sporene på sporene med en vinkelsliper, som har et 4-tommers hjul som grinder gjennom metall, stein, fliser og plast. I denne applikasjonen vil du fjerne fugemasse. Etter at du har slipt inn grouten, bruk en flat bar for å forsiktig pry av marmorskinnene. Du kan bruke dem til kjøkkenkrok eller selge dem.

Gjensåningsmetode

Noen ganger slipper du inn groutlinjen og bruker en flatbøyle, ikke for å fjerne marmortrappene. Ta tak i en gjensidig sag med et grovt steinklippeblad og skar forsiktig langs groutlinjen under slitebanen. Hold plass mellom bladbeskyttelsen og ansiktet på slitebanen fordi vibrasjonen vil grave inn i slitens ansikt. Bladet skal være lenge nok til å kutte ut det meste av fugemasse og mørtel.

Andre artikkelen

Miter Saw Guide
Slik beregner du U-verdien av vegger
Slik dekker du en laminert countertop
Er Caulk eller Grout Better for Tub?
Toalettmontering på veggmontering
Hvordan å si hva slags fliser gulv er installert
Hvordan lage og tegne dine egne hjemmeplaner og tegninger
DIY Gulvteppe
Design ideer for en innendørs stein peis
Hvordan bygge en hytte billig
Slik bruker du Hardieplank Lap Siding
Gjør det selv Spray Foam
Bygg ditt eget bad forfengelighet
Veibeskrivelse for legging av flis
Wood Peis Ideas
Hvordan male et rom på riktig måte
Vinduebehandlinger for hjemmekino
Alternativ til granittbordsplater
Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
Hvordan sette i en dobbel vask i et bad som bare har en vask