Hjemmelagde lyseffekter

Hjemmelagde lyseffekter  Mens mange undervurderer sin verdi, kan belysning ofte gjøre eller ødelegge et rom. Selv om møblene i et rom og malingsfarger kan ha stor effekt på romets atmosfære, kan belysningen virke kjedelig eller innbydende, kald eller varm, moderne eller tradisjonell. Hvis du vil eksperimentere med ulike belysningsteknikker , kan du lage en rekke effekter selv.

Vinflaske og strenglampe

I stedet for å bruke stearinlys for å skape romantisk stemning ved bordet ditt, bør du vurdere å lage din egen romantiske lysarmatur i stedet. Gjør dette lett ved å vaske og tørker ut en gammel vinflaske og borer et lite hull gjennom bunnen av det. Strållysene strømmer inn gjennom bunnhullet og opp gjennom munnen av flasken. Glasset dimmer og farger lysene på en stilisert, intim måte. s egnet som et bord midtpunkt eller enda et nattlys.

Hjemmelagde Folding Paper Lanterns

Festlig og innbydende, gir papirlamper en varm glød, som kan være en munter hvit eller krem ​​eller en lys regnbue av farger , avhengig av papiret. Papirlyktene gir en så god glød, det er nesten som å ha en ekte peis og peis i hjemmet ditt. Du kan lage dine egne papirlanterner fra vevspapir og popsicle-pinner. Lim popsicle-pinner sammen for å danne rammen av en rektangulær boks. Dekk dem med vevpapir, legg til et batteridrevet te lys. Disse papirlanternene vil legge øyeblikkelig atmosfære til et hvilket som helst rom i huset.

Hjemmelaget oljelampe

Ingenting gir et rom en periode føles like sterkt som en oljelampe. Du trenger ikke å bruke mye på en vintage eller antikk oljelampe; i stedet kan du lage din egen, bruke en glassburk eller beholder, vegetabilsk eller mineralolje, en wick og en wick holder. Du kan bokstavelig talt montere lampen i løpet av minutter, og nyt den myke gløden som gir rommet ditt, for ikke å nevne den vintage atmosfæren. Det vil definitivt være en samtale-starter.

Andre artikkelen

Slik måler du en trappeløft
Slik rengjør du plastbelegg av såbladbladetenner
Hvordan å fikse skyve patio dører
Skal jeg dekke tre med en Tarp?
Hvordan bygge en kryssvei
Utvendig belysningstutorial
Slik kutter du ned senteret med en vertikal båndsag
Hva er en vanlig kjøkkenbordet høyde?
Blomster og høstblad
Hvordan velge en kvalifisert entreprenør
Installasjonsinstruksjoner for Pergo Laminatgulv
Hvordan å vite hvilken flis å bruke
Fordeler og ulemper med akryl vask
Trinn for trinn for installasjon av metallkoblingstak
Hvordan bli kvitt fugler på loftet
Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?
Slik reparerer du en fabrikk-brukt flekk på glassfiberdører
DIY Installasjon av marmorfliser
Installasjon av brannsted
Slik forsegler kalksteinfliser