Hvordan arrangere en liten soverom

Hvordan arrangere en liten soverom 

1.

Legg sengen mot en vegg for å lagre gulvplass. Heng et stort antikk speil over sengen i stedet for en tradisjonell headboard; speilet er nyttig og vil gjøre at rommet ser større ut. Dekk sengetøyet med en dyner eller et dyne som koordinerer med det generelle utseendet på rommet som det blir rommets fokuspunkt. Unngå en seng som er for stor, da den kan krympe utseendet på rommet.

2. Bruk et lite trebryst som en oppbevaringsplass, samt et ekstra sitteelement. Legg brystet på enden av sengen og dekk den med en behagelig pute.

3. Sett høye vertikale dressers og armoires mot veggene, høye stykker maksimerer lagringen mens du tar opp minimum gulvplass. Oppbevar en kommode i et stort walk-in closet hvis rommet har en.

/p>

4.

Fyll i et hjørnerom med liten, plysjstol. Legg en høy stående lampe med et innebygd bord ved siden av stolen for å skape en praktisk og komfortabel lesekrok.

5. Legg en tv på veggen overfor sengen i stedet for å plassere den på et bord eller stå på bakken. Monter vegghylle for å holde DVDer, CDer, bøker og samleobjekter .

Hvis du har mange soverom møbler og ikke mye plass til å vise den i, få mest mulig ut av hver krok og cranny. Med litt kreativitet kan du designe et soverom som ser koselig ut i stedet for rotete. Hvis du er nedsatt til en mindre leilighet, må du bare medbringe dine favoritt og nødvendige soveromsmøbler med deg og selge eller lagre resten. Hvis du kjøper nye møbler, bør du vurdere tydelige Lucite-stykker, som vil ta opp mindre visuell plass enn tradisjonelle trevarer.

Andre artikkelen

Definer Cupola
Hva forårsaker brannmerker på tre kutt ved bordsag?
Hjemmelaget Solar Power Oven
Baderom Redecorating Tips
Hvordan måle en mantel
Konstruksjonsverktøy
Gjør-det-selv betong veranda gulv
Slik legger du Vinyl Tile rundt et toalett
Hva er en pellet peis?
Hvordan Estimere Betongopptak
Hvordan bruke utendørs skodder for innredning
Hvordan finne et kjøp på en auksjon
Slik rengjør du Mastic From Ceramic Tile
Slik bygger du bokhyllevegger
Hvordan remodel for Handicapped
Hvordan bygge et orkan Safe Room
Slik installerer du en dyrket stein peis
Hvor kan jeg nesten ombygge kjøkkenet mitt?
DIY Installer vegg kjøkkenskap
DIY Reparasjon Rotten Deck Post