Hvordan bestemme seg for baderomsbelysning

Hvordan bestemme seg for baderomsbelysning 

1.

Identifiser dine baderomsbelysningsalternativer ved å besøke belysningsdelen av kjøpesentre og spesialbutikker. Lag en liste over stiler du liker best, og skriv ned favorittmerkene dine. Ta bilder av lys som vises i butikken på et digitalkamera og noter dimensjonene deres; Det som fungerer i et stort varehus, kan ikke fungere i ditt lille bad.

2.

Se på listen og bildene dine igjen når du er hjemme på badet ditt, og identifiser hva kommer til å fungere best. Hvis du designer hele badet ditt fra begynnelsen, vil du kanskje lese interiørmagasiner eller se dekorative nettsteder for inspirasjon. Hvilken belysning du bestemmer deg for, vil bli påvirket av stilen til dine andre baderomsarmaturer og beslag. Det er best å avgjøre de store badearmaturene dine, for eksempel badekaret eller vasken, først, og velg deretter belysning og annet tilbehør som utfyller dem.

3.

Bestem om din Baderomsbelysning må oppfylle en bestemt funksjon i rommet. Vil du at lysene dine skal fremheve en forfengelighet eller speil? I så fall er spotlights eller vinkelsporlamper det beste alternativet. Har du et stort bad med lite naturlig lys? Du kan da vurdere et stort anhenglys i midten av rommet. Hvis badet ditt har lave tak og ikke mye plass til belysning, kan veggmonterte sconces eller lanternestillamper bidra til å maksimere rommets høyde og unngå over-cluttering.

Søk etter en annen mening. Vis din partner eller venner dine bilder og spør hva de tenker på alternativene dine.

Med forsiktig planlegging og litt kreativitet kan du velge belysning som vil forbedre det generelle utseendet på badet ditt. Selv om det er viktig å vurdere praktisk i ditt valg for baderomsbelysning, kan du også ha et belysningsalternativ som ser bra ut. Badet er ett rom i hjemmet som ikke har en tendens til å ha mange dekorative elementer, så det er en bonus å velge lysarmaturer som vil gi et snev av stil til plassen.

Andre artikkelen

Slik fliser du en badekarvegg
Bath drain installasjon
Hvordan finne ut hva ditt hjem er verdt i Kentucky
Hvordan kopiere arkitektoniske planer
Hvordan lage en vegg på betong
Slik endrer du et kjøkken for rullestolvennlighet
Slik fliser over gulvvarme
Gjør det selv Solar Window Tint
Hvordan å dimensjonere en baderom avtrekksvifte
DIY Marble Enclosure for badekar eller boblebad
Hvordan en Plumb en kjeller Toalett
Hva er den raskeste måten å fjerne Paint From Wood?
Hvordan ta vare på våre tak
DIY Konstruere et skapskap
DIY Cork Gulv
Slik bytter du en tredørramme
Slik installerer du en Prehung Entry Door med Side Lites
Slik finner du og bruker lagerhusplaner
Slik installerer du Backer Board
Hvordan bruke utendørs skodder for innredning