Hvordan blokkere utvendig belysning

Hvordan blokkere utvendig belysning 

1.

Bestem hvilken lyskilde du vil blokkere. Husk at blokkering av sollys vil ha en annen løsning enn en gatelampe eller bevegelsessensorlampe. Blinds (hvilken som helst type) vil fungere best for å blokkere sollys. De kan åpnes eller lukkes avhengig av hvor mye lys du vil skinne gjennom. Gardiner og skodder fungerer best for å blokkere ut nattlys.

2.

Besøk din lokale boligforbedringsbutikk med enten persienner, gardiner eller skodder i tankene. Husk at gardiner kan kjøpes i forskjellige vekter, så kjøp dem i henhold til hvor mye lys du er villig til å la inn. For eksempel, hvis du vil helt blokkere all utvendig belysning, kjøp gardiner i et tungt stoff , for eksempel fløyel. Blinds og skodder finnes også i forskjellige stiler, så velg klokt i henhold til lystilskudd og eksisterende boliginnredning. Også vite at skodder kan kjøpes både for innersiden eller utsiden av ditt hjem.

3.

Monter dine nye persienner, gardiner eller skodder i henhold til produsentens instruksjoner. For utvendige skodder, søk hjelp av en profesjonell hvis klatring er nødvendig.

4.

Overvei å bruke vindusfilm som et alternativ til tradisjonelle persienner, gardiner eller skodder for å blokkere utendørslys. Statisk klamde vindusfilmer kan påføres direkte på glassvinduer i hjemmet ditt og kan generelt kuttes med et knivblad for å passe til forskjellige vindusstørrelser. Mens vindusfilmer ikke helt vil blokkere alt lys, kan de gjøre det mer dyptgående. Dette alternativet er ofte dekorativt og kan kjøpes i de fleste boligforbedringsbutikker.

Tips og advarsler

 • Hold gjeldende stil i hjemmet ditt når du bestemmer deg På den beste løsningen for utendørs lysblokkering. Sterke fløyel gardiner kan ikke fungere godt med land-inspirert innredning. Bambusgardiner kan fungere godt med moderne innredning, men kan se merkelig ut med en tradisjonell stil.
 • Blokkering av utvendig lys er en av de viktigste trinnene for å holde temperaturen i hjemmet regulert. På varme sommerdager kan sollys komme strålende gjennom vinduer og varme opp hjemmet ditt umiddelbart. Dette skaper ikke bare et ubehagelig miljø for husstanden, men kan også føre til en økning på kjøleregningen. Andre utendørs lyskilder, for eksempel gatelamper og bevegelsessensorlys, forårsaker ikke overdreven varme, men kan være like plagsom om natten som de kommer til å skinne gjennom mens du og din familie forsøker å sove. Blokkering av alle typer lys er lett og rimelig.

  Andre artikkelen

  Hvordan grave et hull for en benkpost
  FHA Home Inspector Sertifisering
  Kryssfinértyper for keramisk flisunderlag
  Gjør det selv Wood Picket Fence
  Er Composite Decking Slippery om vinteren?
  Hvordan Kutte Aluminium Molding
  DIY Shower Liner Installasjon
  Slik bytter du kjøkkenskap selv
  Hvordan brenne logger i peiser
  Slik Fest Vinyl Siding til et Block House
  Slik setter du gipsvegg over Cinder Block
  Hvordan å endre et strukturert tak
  Hvordan installerer jeg Smalti på gulv?
  Katedral takbelysning alternativer
  Slik remodellerer du en fliseredusj
  Alaska Home Building Informasjon
  Hvordan male Sheetrock
  Stone Peis Remodeling Ideas
  Slik fjerner du surt flekk fra betong
  Hvordan kan jeg identifisere en støttemur på huset mitt?