Hvordan dekorere med Gingham Check

Hvordan dekorere med Gingham Check 

1.

Mal veggene i en nøytral farge eller den lysere nyansen av ginghamutskriften du ønsker å innlemme, som vanligvis er hvit eller krem. Inkluder mønstre på veggene hvis du vil ha noe annet. For eksempel, maler en gingham-kontrolldesign på en vegg eller bruk tapet. Legg en ginghamgrense rundt i rommet noen få inches under taket eller på stolens høyde.

2. Bruk møbler som spiller av ginghamkontrollene eller inkorporerer mønsteret. For eksempel, lakk skuffene på bryst eller nattbord med mønsteret eller polstring en stol eller osmann med ginghamt stoff. Bruk mørkt tre eller svarte møbler for å holde et rom fra å bli for feminint, eller bruk hvit- eller kremfargede møbler for å utfylle et feminint eller country-inspirert rom. Velg solidfarget stoff for å fungere som basis for gingham-aksenter med komplementære farger.

3.

Inkluder en kombinasjon av gingham og fargede sengetøy som passer for rommet du har 'For eksempel, heng en gul og hvit ginghamvalance over gule eller hvite gardiner. Bruk et rosa og hvitt ginghamsjettskjørt og shams med en rosa dyne. Bruk beige og hvite ginghamoppvasker med nesten ethvert kjøkken tema. Legg gingham håndklær eller vaskekluter på et bad uten noe annet mønster.

4.

Tilpass rommet med et par velplacerte gjenstander som har et ginghamkontrollmønster. Velg kaste puter eller kaste tepper i faststoffer, gingham sjekker og andre mønstre hvis de samme fargene er til stede i hvert mønster. Bruk en gingham lampeskjerm, eller sett inn et ginghambånd rundt en lampeskjerm. Bruk gingham-tallerkener, servietter, duker eller salt-og-pepper shakers på kjøkken og spisestue.

Tips og advarsler

 • Lag visuell interesse med forskjellige teksturer, mønstre og farger. For eksempel kan en svart, hvit og gul stue inneholde svart og hvit gingham; Blomster og damask kaste puter på en gul sofa; og gule og hvite gingham gardiner eller valanser.
 • Gingham sjekk utskrifter kommer i en rekke farger og kan legge til et mykt, feminint, landlig eller lunefullt preg til nesten alle rom, avhengig av fargene og mengden gingham du bruker. Dekorer med gingham hvis du vil legge til et klassisk mønster til innredningen din, selv i små mengder. Unngå å bruke for mye gingham som det blir overveldende, spesielt i mindre rom.

  Andre artikkelen

  Hjemmelaget oppbevaringshyller
  Slik dekker du en laminert countertop
  Hvordan Stain Vertikal Betong
  Hvordan sette sammen en teppe strøk
  Hjemmeinnramming Metoder
  Slik holder du Caulk varm om vinteren
  De beste måtene å fullføre et kjellerloft
  Slik legger du til et loft
  Hvordan sy Vinyl gulv
  Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
  Hvordan installere gulv rundt dørrammer u0026 amp; Dørjambs
  Slik justerer du en Makita Miter Saw
  Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
  Sjekkliste for å bygge ditt eget hjem
  Hvordan bygge en åpen peis innendørs
  Hvordan Bytt Trapp Gulvteppe Med Maling
  DIY kabinettinstallasjon
  Hvordan lage et smussgulv for betong
  Hvordan lage jordormsenger
  Ceiling Texture Ideas