Hvordan lage ditt eget falske vann for kunstige blomster

Hvordan lage ditt eget falske vann for kunstige blomster 

1.

Vask forsyninger og utstyr før du blander harpiksen. Bruk flytende oppvaskmiddel og vann for å fjerne all smuss, olje eller fett fra vasken, trakten, plastrøret, blandekoppene og blandeskålen. Ikke vask treslagspinnen, da fuktighet vil suge inn i pinnen, og selvfølgelig må du ikke vaske avisen. La alle forsyninger og utstyr tørke grundig. Resin som er utsatt for vann eller fuktighet, vil ikke tørke ut. /p>

2.

Prøv blomstene i vasen. Bruk saxen til å kutte av stengene etter behov. Fjern blomstene fra vasken og tørk vassen ut.

3.

Hold trakten over vasken og senter nederste traktåpningen så lav i vasken som mulig. Hvis vasken din er smalere enn trakten, legg til et stykke klart rør til bunnen av trakten slik at slangen strekker seg inn i vasen, stopper en tomme eller to over bunnen av vasken. Bruk saks til å kutte slangen etter behov. Sett trakten og slangen til side.

Dekk arbeidsområdet med avis. Sett vasen, trakten, slangen, harpiksutstyret og blandingsmaterialene på toppen av avisen.

5. Mål ut de to deler av harpiksen, i henhold til produsentens anvisninger, int o separate blandekopper. Helt forsiktig harpiksen fra blandekoppene i blandeskålen, og kombinér de to ingrediensene.

6.

Rør harpiksen forsiktig med en trepinne for å innlemme. Ikke rør rask, da dette kan innføre luftbobler i harpiksen. Fortsett å røre i den tid som produsenten anbefaler.

7. Hold trakten på plass over vasken som før, og forsiktig helling harpiksen i vasen gjennom trakten . Stop med å hælde når harpiksen når den dybden du ønsker.

8.

Sett et papirskrap over vaseets kant. Løft trakten og fjern den fra vasaen og bære den over papiret for å fange noen drypper.

9.

Plasser blomstene på plass i vasen, med stengene i harpiks. Hvis nødvendig, ordne maskeringsbånd over vaseets kant, i et rutenett, for å holde blomstene på plass. Tillat at blomstene og vasen forblir uforstyrret i 24 til 48 timer, eller så lenge produsenten anbefaler.

Tips og advarsler

  • Harpiksen vil holde seg fast på alt det berører. Planlegg å avhende blandingsforsyningene.
  • Etterbehandling for et friskt blomsterarrangement er en vakker vas fylt med vann. Det samme gjelder et kunstig blomsterarrangement, bortsett fra at vannet må være kunstig også. Du kan lage kunstig vann fra harpiks spesielt formulert for å duplisere utseendet på rent, ferskvann. Harpiksene herdes og blir harde, og danner et klart materiale med en overflate som er lett å rengjøre. Den herdede harpiks vil også holde dine kunstige blomster på plass.

    Andre artikkelen

    Hvordan henge en dørjamb
    Slik legger du store sementplater
    Slik legger du flis
    Hvordan lage en Cedar Deck
    Wood Siding Alternativer
    Produksjon av betong takstein
    Gjør det selv: Dome Houses
    Hvit Labradorite Informasjon
    Installasjonsinstruksjoner for en granitt undermontert vask
    Instruksjoner for å bygge en teepee
    Fremgangsmåte for å hente en betong kjeller
    DIY: Enkel Loft Isolasjon
    Hvordan lage et betong dekkstopp
    Slik fjerner du en keramisk flisegulv på en kryssfinerbacker
    Slik Hell Concrete Bathtubs
    Hva er Hardy Board Siding?
    Farger for barnas rom
    Hvordan å fullføre steinvegger
    Tømmerreparasjon ved bruk av Varathane
    Typer av sentrale klimaanlegg