Hvordan male keramiske gulv

Hvordan male keramiske gulv 

1.

Skru av gulvet med en slitesterk rengjøringsmiddel for å fjerne rester av voks, smuss eller gulvrensere. Bruk en stivbørsteskrubbebørste, skyll godt med rent vann og tørk tørr.

2.

Slip overflatenes overflate ved å slipe gulvet med en orbital sander utstyrt med 220 grit Emery papir. Fjern sliping av rester med støvsuger.

3.

Rengjør fugemasse ved å hælde en blanding av 2 til 4 ss. av oksygenblekemiddelpulver for hver 2 kopper vann på fugerørene. La 5 til 10 minutter for bleken virke før du tørker gulvet ned med rent vann. Damp moppen og la tiden tørke.

4.

Lakk gulvet med to strøk av epoksyprimer av høy kvalitet. Bruk en 1/8-tommers lurvalserulle. Klipp maling i hjørner med en pensel av god kvalitet. Sørg for tilstrekkelig tørketid mellom strøk.

Gå over gulvet med orbitalskytten utstyrt med 220-grit smøremiddelpapir for å fjerne luftfødte støvpartikler og ufullkommenheter når primeren er hardt . Tørk gulvet ned med en mikrofiber klut for å fjerne slipingsrester.

6. Påfør to til tre strøk av god kvalitet epoksidmaling som beskrevet i trinn 4, slik at du får tilstrekkelig tørking tid mellom strøk. Tillat 24 timer for malingen å kurere før du går på gulvet eller å flytte møbler inn i rommet.

Tips og advarsler

 • Bruk latekshansker når du arbeider med oksygenblekemiddel. Selv om epoksy tørker til en ekstremt hard glans, vil en endelig kappe med klar vannbasert uretanforsegler som er brukt som beskrevet i trinn 4, bidra til å beskytte overflaten.
 • Det er mulig å pusse opp ditt keramiske fliser gulv dersom flisene er utdaterte eller slitte. Du kan dekke gulvet med vinyl eller et annet lag av keramisk fliser, installer en annen type gulv, for eksempel konstruert hardtre eller maling over det gamle gulvet. Tre, maling er det minst kostbare og minst holdbare alternativet. Maling vil heller ikke vare på et bad gulv eller andre våte områder. Til tross for å være mindre holdbar, med forsiktig forberedelse og de riktige materialene, kan et godt vedlikeholdt malte gulv vare i mange år.

  Andre artikkelen

  Leed sertifiseringsprotokoll
  DIY Slik fjerner du flis
  Slik installerer du en aluminiumsskinne
  Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
  Cement Board Siding Vs. vinyl
  Hjemmelaget meksikanske senterstykker
  Hvordan bygge en Pantry skap
  Slik installerer du Marble Gulv Uten Grout
  Hvordan bli kvitt et gammelt tinntak
  Har Backerboard Need Sealant?
  Hvordan kjøpe skap dører
  Utendørs Tile Ideer
  Old Roofing Tools
  Bygge Gable Ventiler
  Hvordan konvertere Duplex Attic til rommet
  Slik Hell Betong i et kaldt klima
  Hvordan bygge et komposterings toalett
  Bakgrunnsbilder
  Hvordan leie den riktige kjøkkendesigneren
  Hvordan finne utallige sjeldne svitsjer