Ideer til å dekorere et hjem i Memphis

Ideer til å dekorere et hjem i Memphis  Mange Memphis hjem har mye av sin egen historie, spesielt de som sitter i Midtown. Uansett om ditt hjem er et Colonial eller Gresk Revival Style Mansion med fancy Doric kolonner eller ikke, bruk noen av Memphis 'rike historie for å legge til autentisk dekorasjonsfølsomhet i Memphis stil hjemme. Memphis har et vell av fascinerende historie som du kan bruke som inspirasjon.

Blues Tribute

Inkluder en hyllest til bluesen som du dekorerer i Memphis-stilen. Memphis, Tennessee er fødestedet til bluesen. Ramme og vise gamle bluesalbum dekker av greats som spilte i Memphis. hvite portretter av berømte Memphis bluespionerer som Charley Patton eller Tommy Johnson i gangene dine.

Chickasaw Pottery

Ta med Chickasaw keramikk inn i soverommet ditt dekorere plan. Memphis har en rik Chickasaw historie. bløffer av Mississippi-elven i omtrent 10 000 år. Finn Mississippi-perioden keramikkreplikater og dekorere hjemmet ditt med dem. De vakre naturfarger, glatte dyreformer og hvirvlende dekorative mønster s er fengslende.

Wall Hangings

Memphis har en rik innvandrerhistorie. Tyske og irske innvandrere var ansvarlige for å bygge Memphis 'første kirker. Velg antikke irske eller tyske møbler og plasser dem i hele hjemmet ditt. Original irske eller tyske kjøkkenvegger legger også innvandrerhistorie til Memphis hjemdekorasjonsplaner. Memphis 'fruktbar deltajord, tidligere bomullsindustri og beliggenhet nær Mississippi-elven knytter fast byen til borgerkrigen historie. En 2000 mann Calvary feide gjennom Memphis, og etterpå ble byen et fristed for frigjorte slaver. Feire borgerkrigen seieren i hjemmet ditt ved å dekorere stuen din med borgerkrigs antikviteter, som for eksempel borgerkrigstidens nyhetene og antikke møbler.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en prikk i tre
Slik isolerer du betongvegger
Slik installerer du en takvifte i et hvelvet tak Dormer
Hva er Pex Piping?
Hvordan bestemme lyset som trengs for et bad
Slik legger du keramisk flis på en benkeplate
Typer Premade Trusses
Byg ditt eget vinerom
Slik bruker du WD-40 for å fjerne rust
Hvordan lage profesjonelle teppe sømmer
Slik avinstallerer eller fjerner du en servantskap
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Slik Stain Keramisk Gulvfliser
Mobile Home Roof Repair Information
Billige kjeller etterbehandling ideer
Typer akryl sidespor
Typer Gulvmateriale
Slik installerer du et klesskap
Slik fjerner kjelleren asfalt gulvfliser
Alternativ til treforming