Kitchen Box Lighting Ideas

Kitchen Box Lighting Ideas  Kjøkkenkasse lysene ligger skjult bort under skap. De lyser innkapslet i en lang eller kort rektangulær stang eller boks. Klare eller frostede belegninger fordeler belysningen av kjøkkenlampene jevnt. Bruk disse alt-i-ett-belysningsenhetene for å gi kjøkkenet en balansert og lyst følelse.

Belyse vasken.

Forbedre et kjøkkenvaskeområde, spesielt en uten et vindu, med et kjøkkenbokslys. Det kan hende du må gå gjennom problemer med å installere skap over vasken hvis den ikke allerede er der. Men det som legger til jevn belysning mens du vasker opp, gjør at det er verdt det. Lommebokbelysning ser ut eksepsjonell med bunnlinjen på kjøkkenkrok.

Bytt spotlys

Bruk lommelykter på steder der spotlights skaper merkelige lette lyspotter langs benken. av lys mangler plass til å spre seg over en flat overflate. Kjøkkenlokkelysene løser usynlige lysflater over benkeplater. Bytt ut eksisterende underskapslyslampe med belysningsapparater med kjøkkenboks og nyt utseendet på jevnt opplyste benkeplater.

Installer Dimmers

Tenk på effekten av lysstyrke og dimming kjøkkenbokslys. Hvis kjøkkenet ditt er innenfor utsikt over spiseplassen, gjør boksbelysning og dimmere det enkelt å spille kjøkkenområdet opp eller ned etter ønske. Bare skru dimmeren opp mens du utfører kjøkkenoppgaver. Slå dimmeren litt ned når gjestene kommer, og når det er dags for middag, dimer boksens lysarmaturer så mye som mulig for å skape en romantisk glød i kjøkkenet ditt.

Andre artikkelen

Akustisk takfjerning
Cowgirl Nursery Temaer
Hvordan Prime MDF
Hvordan lage et murstein hus ser rustikk ut
Slik bytter du rammen rundt et vindu
Hva er en konstruksjon GMP kontrakt?
Slik installerer du en vinstativ
Slik gjør du en bakplask ut av flis
Hvordan dekke et vinyl gulv
Hvordan kutte trehåndtak
Moderne Rekkverk for balkonger
DIY Subway Tile Installasjonsmetoder
Hvordan lage gulvplaner på nettet
Slik installerer du Crown Molding på et innvendig hjørne
Hvordan klippe og installer baseboards for laminatgulv
Hva er egenskapene til en såpe steinvask?
Hvordan bygge et Solar Composting Toalett
Slik beregner du konkret avkastning
Slik installerer du kombinasjonsdører
Arkitektoniske lysressurser