Kjemisk sammensetning av neonlys

Kjemisk sammensetning av neonlys  Hvis du har kjørt ned en hovedvei etter mørkets mørkhet, har du sett neonskilt som gløder fra ulike virksomheter. Neonskilt bruker neon og elektrisitet til å skape en lys, kontinuerlig glød. Lysene er utformet slik at elektrisitet enkelt kan strømme gjennom dem og skape en kjemisk reaksjon i gassen, som vanligvis ikke reagerer på miljøfaktorer.

Inertgass

Neonlys bruker element neon, som er en inert gass. Under normale forhold reagerer neongass ikke kjemisk på andre gasser som oksygen. Det kan derfor settes inn i et neonlys uten at luft påvirker det. I de fleste lys fylles en serie glassrør med gassen.

Elektrisk strøm

Rørene i lyset er koblet av en høyspenningstråd, slik at en stor strømstrøm kan strømme gjennom lyset når den er i bruk. Den elektriske strømmen spenner elektronene i neongassen, noe som fører til at den avgir lysbølger. I enklere termer gløder neonlysene når strømmen flyter gjennom den.

Elektroder

Elektro Des brukes til å forsegle rørene etter at de er fylt med gass. Elektrodene stopper begge gassene fra å rømme ut og tillater elektrisk strøm til å strømme gjennom røret når høyspenningstråd er koblet til. Det er en betydelig forskjell i ladning mellom de negative elektrodene på den ene siden av rørene og positive elektroder på den andre, noe som skaper strømmen av elektrisitet.

Andre artikkelen

Slik installerer du et kjellerloft
Hvordan slippe et tak for å redusere støy
Hvordan å refinfinere en kjøkkenbordstopp
Hvordan bygge et selvbetjent hus
Slik bruker du Hardieplank Lap Siding
Kjellerplanlegging
Slik installerer du et varmeapparatventil på et tregulv
Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
Slik bytter du gummien under et toalett
Hvordan bygge en kjelleren dusjpanel
Hvordan tjene penger å kjøpe Foreclosure Houses
Hvordan å bore et hull i en metall stud
Gratis Kitchen Renovation Ideas
SmartSide Siding Instruksjoner
Nye bygghus Rengjøringsteknikker
Hvordan kutte laminat topper
Polyisocyanurate Skum Isolasjon Vs. isopor
Informasjon om gulvfliser
Slik oppgraderer du badevifter
Hvordan kutte vaskehull i laminat