Rustikk indisk boliginnredning

Rustikk indisk boliginnredning 

Stue og Den

Dekorer ditt hjem med gammeldags, håndlagde møbler vil fremheve temaet og gi ut varme og informalitet. Vurder hickory, furuskog, Aspen log eller smijern møbler, som vestlige benker, ottomans, rockers og koffert. Hardvedgulv legger vekt på utseendet, spesielt når det er utsmykket med vestlige designede tepper eller et enkelt stykke klut med innfødte amerikanske temabilder, som for eksempel skog eller vilt dyr.

Soverom

Velge dype og rike farger for sengetøy og kombinere dem med solid-farget eller rutete gardiner og puter, vil soverommet ser levende ut. Tillegg med jordfarger og accentuere soverommet med indianer og rustikke-tema figurer, som vilde dyr, Kokopelli og tre eller metallrammerte speil og malerier. For møbler, trær eller kobber kister, dresser og nattbord vil utfylle det rustikke temaet.

Dekorasjon

Forsmykke veggene med rustikk-tema dekorative stykker, som for eksempel dyreliv knick-knacks som kan henges fra eller festet til vegg. Noen ideer inkluderer blader, fugler, fisk og fiskenett. For en mer rustikk eller hytte stil atmosfære, bruk vogn hjul, hjort vinkler eller dyreliv malerier. Ta med den gammeldags sjarmen med peisskjermbilder, tre verandaer, jordiske kaster og gammeldags cowbells og weathervanes. Redesign ditt hjem i henhold til et rustikt indisk tema, vil skape en naturlig, jordisk atmosfære i hjemmet ditt og også gjøre det koselig og komfortabelt. Du kan forvandle hjemmet til en rustikk ferie ved å legge til hvert rom passende motiver og designelementer som legger vekt på den rustikke appellen.

Andre artikkelen

Slik installerer du Armstrong Linoleum
Slik installerer du runde perler
Slik fjerner du teppe for betongfarging
Slik justerer du en Roller Ball Catch
Slik bruker du trinnboringsbitene
Slik bruker du Stucco til Betong
Slik installerer du en flushmontert telefonstikkontakt
Gjør det selv Concrete Patio
Hvordan få mer varme fra en trebrennende peis
Slik bruker du en Tool Shop Miter Saw
DIY Gipsveggreparasjon
Hvordan kutte Terra Cotta Tile
New Mexico Home Construction Regler angående Avstand mellom Studs
Hvordan påføre Stucco i ett Coat
Slik forsegler en betongblokk
Hvordan å sette tregulv over vinyl
Billig måte å bygge et solpanel på
Er laminatgulv så godt som hardtre?
Slik installerer du keramisk flis over kork
Slik installerer du støping i et hjem